Loterij Heythuysen Prijzen winnen tot wel €30 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Staatsloterij en ook Raffld is het voor iedereen weggelegd. Meespelen met een loterij in Heythuysen? Zoek jij het spel met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Heythuysen een lot kan bestellen? Op deze pagina tref je een tabel met alle hedendaagse loterijen. Vergelijkingen kun je maken gebaseerd op prijs van een lot, hoofdprijs, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera of een andere Albert Heijn. Ontdek binnen een paar minuten alle loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Lopende loterijen in Heythuysen?

In Heythuysen kun je meedoen met verschillende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een verloting van de actieve voetbalvereniging of van de lokale middenstand. Daarnaast kan je ook meespelen met nationale loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en ook krasloten. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor bekijk je de winkansen, de hoofdprijs, en hoeveel trekkingen er zijn. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Voorbeelden zijn Drents Museum en PharmAccess. In het schema tref je een opsomming van loterijen in Heythuysen met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Toch, je kunt ook deelnemen aan populaire lokale loterijen in Heythuysen. Bijvoorbeeld een evenement van de plaatselijke voetbalclub en tevens de lokale middenstand. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is erg groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als smartphones. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Schoonebeek.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Heythuysen zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Achterhaal op onze website verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Heythuysen

Uniek aan een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Heythuysen. In de regio Limburg zijn meerdere jackpots van €325000 geclaimed! €1.000.000 of meer is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, je kunt het geluk een handje helpen: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), zet een loterijpool op, of speel een klein gokspel met standaard winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de internationale loterijen met hoofdprijzen van €13.500.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Heythuysen?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier van loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De loterijen in het overzicht zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Leudal kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Primera, Ako of gewoon de sigarenwinkel . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Nu een staatslot kopen in Heythuysen? Doorzoek hieronder een lokaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Bierum.

loterijen-heythuysen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Heythuysen

De postcode loterij prijzen zijn onwijs hoog. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Elke maand goede doelen steunen, vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 van wel €800000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Heythuysen

Met een boulevard, 1/5 staatslot, straatje, half lotding je mee om aantrekkelijke prijzen van wel €25000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuur steunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 selecteer je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Heythuysen. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of via jouw opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd je eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden met een opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, grootste winkans en goede doelen helpen!