Loterij Hezingen Win bedragen tot €35 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij of krasloten kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Hezingen? Wil je de loterij met de meest hoge jackpot? Of benieuwd naar waar je in Hezingen loten kunt kopen? Hieronder vind je een vergelijking met alle actuele geluksspelletjes. Vergelijken kan door middel van winkans, het goede doel, aantal trekkingen, lotprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera of een andere Albert Heijn. Check gemakkelijk de Nederlandse loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Hezingen?

In de omgeving van Hezingen vinden we een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de lokale sportclub of van de dorpsvereniging. Vanzelf kan je ook loten kopen bij erkende loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. de Vriendenloterij. Welke verloting past bij jou? Om dat te achterhalen bekijk je de winkans, hoogte van de prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je steunt het goede doel. Bijvoorbeeld Boei of SOS Kinderdorpen. In de lijst hieronder tref jij een opsomming van erkende loterijen in Hezingen met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of Raffld kent bijna iedereen wel. Alleen, we onderscheiden ook populaire lokale loterijen in Hezingen. Je moet hierbij denken aan een actie van de plaatselijke voetbalvereniging en tevens de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en naturaprijzen als fietsen. Een leuke extra: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Lees nu verder over loten kopen in Schoonhoven.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Hezingen zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Achterhaal op deze pagina waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Hezingen

Het fraaie van een kansspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Hezingen. Rondom Overijssel zijn diverse jackpots van €150000 gevallen! Een jackpot kan ook jij winnen! Een loterij is een kansspel. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met mindere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met geldprijzen van €21.500.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de nieuwe prijswinnaar in Hezingen?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De plek waar we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Gemakkelijk meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Tubbergen kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera of een andere sigarenwinkel . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Je moet hem veilig opbergen tot aan de trekking. Dit heeft iets magisch: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in Hezingen? Open in het plaatje hieronder een lokaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Biervliet.

loterijen-hezingen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Hezingen

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Maak kans op de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is jouw lot. Steun een club of vereniging naar keuze, spaar vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in augustus 2019 van wel €900000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Hezingen

Met bijv. een straatje, heel lot, 1/5 staatslot, half lotwin jij mogelijk stevige geldbedragen. Bijvoorbeeld €10000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste geldbedragen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, gratis loten, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 kies je 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat moeizaam? In het geval dat je een los lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Hezingen. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van jouw opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot aanschaffen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online via het opzegformulier of door een mail te sturen.

Deelnemen aan de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, beste winkansen en goede doelen steunen!