Loterij Indijk Win bedragen tot €85 miljoen?

Wie droomt er niet van? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Lotto en ook Lucky Day is het mogelijk. Ben jij op zoek naar een loterij in Indijk? Zoek jij een geluksspel met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Indijk een lot bestellen kunt? Op onze website tref je een tabel met alle actuele spellen. Vergelijkingen kun je maken gebaseerd op jackpot, het goede doel, lotprijs, winkans. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij bijvoorbeeld de Bruna, Ako, Primera of pompstations. Vergelijk simpel & snel alle loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Indijk?

Rondom Indijk zijn er uiteenlopende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Dat kan zijn een loterij van de actieve voetbalclub of van lokale ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij erkende loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. de Vriendenloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dit te bepalen bekijk je de kans om te winnen, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Bonnefantenmuseum of Vereniging Rembrandt. In het onderstaande overzicht check jij een vergelijking van loterijen in Indijk met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij zijn je vast niet onbekend. Alleen, we onderscheiden ook interessante lokale loterijen in Indijk. Denk aan een clubactie van de lokale voetbalvereniging of lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Vaak maak je kans op geldbedragen, en naturaprijzen als iPad’s. Maar je helpt ook: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Stampersgat.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En vergeet niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Indijk zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Check op onze website de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Indijk

Het mooie aan de lotto is: iedereen kan winnen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Indijk. In de streek Friesland zijn al jackpots van €125000 gevallen! De hoofdprijs kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een boulevardje of straat), overweeg een loterijpool, of ga gokken met standaard winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de populaire loterijen waar je meedingt om bedragen van €1.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de unieke prijswinnaar in Indijk?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meespelen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is super. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de regio Súdwest-Fryslân koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Primera, Bruna, Ako en Texaco. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct je staatslot kopen in Indijk? Zoek hieronder een plaatselijke verkoper. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Buitenpost.

loterijen-indijk

postcodeloterij logo

Postcode loterij Indijk

De bedragen van de postcode loterij zijn immens. Zo profiteer je van de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot wel €1000000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Indijk

Door aanschaf van boulevard, heel lot, half lot, 1/5 staatslotdoe jij mee voor interessante jackpots van maar liefst €24000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De meest fantastische prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en leuke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Loten kosten maar €2,00 selecteer jij eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Wanneer je een los lot koopt ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Indijk. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Een loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of via je opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot kiezen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de populairste loterijen? De hoogste prijzen, extra winkans en een gift aan goede doelen!