Loterij It Heidenskip Prijzen winnen tot wel €40.000.000?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Staatsloterij of bijvoorbeeld het Miljoenenspel kan dit zomaar. Nieuwsgierig naar de loterijen in It Heidenskip? Zoek jij het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in It Heidenskip een lot kopen kan? Op deze pagina tref je een vergelijking met alle populaire spellen. Vergelijken doe jij middels aantal trekkingen, het goede doel, jackpot, winkans. Het snelste kun je online loten kopen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar bijvoorbeeld de Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de Shell. Vergelijk snel de toonaangevende loterijen, en waag eens een gokje!

Meespelen met een loterij in It Heidenskip?

In de regio It Heidenskip vinden we verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve sportclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij de grote loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de Lotto. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hiervoor kijk je allereerst naar de winkansen, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je steunt het goede doel. Neem nou Esther Vergeer Foundation of Natuur & Milieu. In de bijgaande tabel ontdek jij een opsomming van betrouwbare loterijen in It Heidenskip met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij of krasloten kent bijna iedereen wel. Echter, we onderscheiden ook mooie lokale loterijen in It Heidenskip. Denk aan een actie van de gemeentelijke sportvereniging of lokale winkeliers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als iPad’s. Maar je helpt ook: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Lees nu verder over loten kopen in Startenhuizen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit It Heidenskip zijn er wel degelijk! Ben jij ook zo’n geluksvogel? Detecteer op deze pagina waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit It Heidenskip

Uniek aan een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in It Heidenskip. In de provincie Friesland is al een jackpot van €50000 opgeëist! De jackpot kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met kleinere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de populaire loterijen met hoofdprijzen van €18.000.000,00. Wie weet ben jij straks de gelukkige prijswinnaar in It Heidenskip?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt via internet overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is fantastisch. Toch, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Súdwest-Fryslân kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de Shell. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen totdat je de uitslag kunt bekijken. Het maakt het nog spannender: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen je staatslot kopen in It Heidenskip? Zoek in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Bunschoten-Spakenburg.

loterijen-it-heidenskip

postcodeloterij logo

Postcode loterij It Heidenskip

De jackpots van de postcode loterij zijn grenzeloos. Win de grote miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en oudejaarsloterij, entreekaarten, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 van wel €600000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij It Heidenskip

Dankzij een 1/5 staatslot, straatje, half lot, heel lotpak jij misschien wel aantrekkelijke jackpots van maar liefst €19000000. Trekking 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, elektronica winnen, gratis loten of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 speel jij eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat complex? Indien je sporadisch een lot bestelt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in It Heidenskip. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online met een opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de spannendste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen!