Loterij Jelsum Jackpots oplopend tot €55 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Een flink bedrag op je bankrekening. Via een loterij als de Vriendenloterij en krasloten kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Jelsum? Meedoen met de loterij met de hoogste winkans? Of benieuwd naar waar je in Jelsum een lot kunt bemachtigen? Op onze website ontdek je een lijst met alle lopende win spellen. Vergelijken kan gebaseerd op goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen. Het snelste kun je online loten kopen, maar de echte beleving vind je bij o.a. de Ako, Bruna, Primera of gewoon de tabakszaak. Bekijk ogenblikkelijk de betrouwbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Populaire loterijen in Jelsum?

In de omgeving van Jelsum kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk hierbij aan een verloting van de actieve voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan nationale loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. de EuroJackpot. Welke verloting past bij jou? Om dat te achterhalen bekijk je de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal trekkingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals ARK en vfonds. In de lijst hieronder achterhaal je een beter beeld van betrouwbare loterijen in Jelsum met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en krasloten kent bijna iedereen wel. Desondanks, er zijn hier ook leuke lokale loterijen in Jelsum. Bijvoorbeeld een verloting van een de regionale voetbalclub maar ook lokale winkeliers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot plus fysieke prijzen als smartphones. Maar je helpt ook: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Steenenkamer.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Onderschat ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Jelsum zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Ontdek op onze website waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Jelsum

Uniek aan een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Jelsum. Rondom Friesland zijn al jackpots van €375000 ingevorderd! Een kanjer is ook voor jou weggelegd! Een loterij is een kansspel. Echter, je kunt het geluk een handje helpen: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of ga voor een kleinere loterij met standaard winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kies niet enkel voor de internationale loterijen met hoofdprijzen van €2.500.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de nieuwe prijswinnaar in Jelsum?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven in de tabel hebben allen een vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is fantastisch. Maar, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de regio Leeuwarderadeel kan jij loten kopen bij bijv. Primera, Bruna, Ako en supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen staatsloten kopen in Jelsum? Bekijk hieronder een lokaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Burgwerd.

loterijen-jelsum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Jelsum

De jackpots van de postcode loterij zijn immens. Speel mee met de postcodekanjer, straatprijs, oudejaars jackpot en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer + 2 letters is je lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in augustus 2019 van zeker €700000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Jelsum

Dankzij een half lot, 1/5 staatslot, boulevard, straatjemaak jij aanspraak op gigantische droomprijzen oplopend tot €13000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en altijd aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 selecteer je eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? Indien je af en toe eens een lot aanschaft ben je niet gebonden aan een volgende loterijtrekking in Jelsum. Liever een abonnement bij een loterij? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor de loten afgeschreven. Jouw loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot aanschaffen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen kan meestal ook online middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!