Loterij Kesteren Loterijen met prijzen tot €70.000.000?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij en het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Benieuwd naar de loterijen in Kesteren? Deelnemen aan de verloting met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Kesteren een lot bestellen kunt? Op onze website tref je een tabel met alle lopende verlotingen. Vergelijken kan op zaken als het goede doel, winkans, aantal trekkingen, lotprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera of gewoon de Jumbo. Ontdek gelijk de grote loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Kesteren?

In en rondom Kesteren bestaan er verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een loterij van de regionale sportclub of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij landelijke loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of de Lotto. Is een verloting uitzoeken lasting? Hierbij check je de winkansen, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld IUCN NL of Skanfonds. In het onderstaande overzicht ontdek jij een lijst met de meest populaire loterijen in Kesteren met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot klinken bekend in de oren. Alleen, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Kesteren. Dit kan zijn een clubactie van de plaatselijke sportvereniging en tevens lokale ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is enorm. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als auto’s. Een fijn gevolg: door het kopen van een lot steun je een vereniging in jouw omgeving. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Teeffelen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. Overweeg ook eens de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Kesteren komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Bekijk op deze pagina lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Kesteren

Uniek aan een gokje wagen is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Kesteren. In deze provincie Gelderland zijn al jackpots van €675000 voorgevallen! De kanjer kan iedereen winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), zet een loterijpool op, of speel een klein gokspel met minder prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met jackpots van €7.500.000,00. Misschien wordt jij wel de unieke prijswinnaar in Kesteren?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Alleen, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de buurt van Neder-Betuwe kan jij loten kopen bij bijv. Prima, Ako, Bruna en tabakszaak . Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Kesteren? Vind hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Zoek ook naar loterij De Heurne.

loterijen-kesteren

postcodeloterij logo

Postcode loterij Kesteren

De jackpots van de postcode loterij zijn immens. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, miljoenenjacht, postcodekanjer en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer + 2 letters is je lot. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in april 2020 van wel €400000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Kesteren

Met een heel lot, straatje, half lot, boulevarddoe jij mee voor aantrekkelijke jackpots tot wel €22000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 kies je zeven getallen voor geldprijzen variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? In het geval dat je gewoon een keer een lot koopt heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Kesteren. Liever een abonnement bij een loterij? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen of aan de hand van een opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Onthoud wel: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk middels het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, beste winkansen en goede doelen ondersteunen!