Loterij Koningsbosch Win bedragen tot €10.000.000?

Wie droomt er niet van? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Staatsloterij en Lucky Day kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in Koningsbosch? Deelnemen aan de loterij met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Koningsbosch een lot kunt bemachtigen? Hier tref je een overzicht met alle actuele verlotingen. Vergelijkingen kun je maken door middel van hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen. Je kunt de loten online bestellen, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Primera, Bruna, Ako of een andere Shell. Vergelijk eenvoudig de gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Lopende loterijen in Koningsbosch?

In de omgeving van Koningsbosch kun je meedoen met een ruim aanbod kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook meespelen met nationale loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en de EuroJackpot. Welke verloting past bij jou? Daarvoor doorzoek je de winkansen, jackpot en prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Hivos of Oxfam Novib. In de lijst hieronder tref jij een lijst met loterijen in Koningsbosch met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto en het Miljoenenspel kennen we natuurlijk allemaal. Desondanks, je treft daar ook populaire lokale loterijen in Koningsbosch. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de regionale sportclub plus de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als voetbalkaarten. Je voegt ook iets toe: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Tiel.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Om een voorbeeld te noemen: meespelen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Koningsbosch komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Ontdek via loterijprijzen.nl waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Koningsbosch

Het leuke aan een gokje wagen is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Koningsbosch. In de regio Limburg zijn al jackpots van €950000 gevallen! Een hoofdprijs kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met standaard prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de grote loterijen met prijzen van €3.000.000,00. Misschien ben je de unieke prijswinnaar in Koningsbosch?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De plek waar we loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De prijs wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Maar, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In en rondom Echt-Susteren kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Ako, Primera of supermarkt. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: er zit iets in je broekzak wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog zo’n staatslot kopen in Koningsbosch? Zoek in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Vind alles uit over loterij Dedemsvaart.

loterijen-koningsbosch

postcodeloterij logo

Postcode loterij Koningsbosch

De prijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Speel mee met de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer is jouw lot. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 oplopend tot €500000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Koningsbosch

Door aanschaf van 1/5 staatslot, straatje, boulevard, half lotdoe jij mee voor serieuze geldbedragen van maar liefst €5000000. Trekking 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste geldbedragen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, gratis loten, elektronica winnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor slechts €2 per lot kies je 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat ingewikkeld? Wanneer je een los lot koopt ding je niet automatisch mee in de recente loterijtrekking in Koningsbosch. Ga jij voor een loten-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) via de bank lotengeld afgeboekt. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of door het sturen van een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Onthoud wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan het eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online middels het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen ondersteunen!