Loterij Koningslust Jackpots oplopend tot €65 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Lotto en ook de EuroJackpot kan dit zomaar. Ben jij op zoek naar een loterij in Koningslust? Alleen op zoek naar een geluksspel met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Koningslust een lot kunt bemachtigen? Op Loterijprijzen.nl ontdek je een overzicht met alle hedendaagse loterijen. Je kunt ze vergelijken op zaken als goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Je kunt de loten online bestellen, maar natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera of Texaco. Bekijk snel de meest populaire loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Koningslust?

In en rondom Koningslust vinden we allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Dat kan zijn een grote verloting van de regionale voetbalvereniging of van de lokale middenstand. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij populaire loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. krasloten. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen check je de winkans, jackpot en prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Bijvoorbeeld European Climate Foundation en Prinses Beatrix Spierfonds. In het onderstaande overzicht achterhaal je een lijst met erkende loterijen in Koningslust met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en de bankgiroloterij zijn je vast niet onbekend. Toch, er zijn hier ook populaire lokale loterijen in Koningslust. Denk dan aan een actie van de regionale sportclub of de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als weekendjes weg. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Tiendeveen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. En vergeet niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Koningslust zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Vind hieronder waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Koningslust

Het mooie aan de lotto is: iedereen kan winnen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Koningslust. In deze provincie Limburg is al eens de jackpot van €575000 opgeëist! €1.000.000 of meer kan zomaar bij jou vallen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, je hebt wel een kleine invloed: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), zet een loterijpool op, of speel een klein gokspel met kleinere prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de populaire loterijen met jackpots van €10.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de nieuwe prijswinnaar in Koningslust?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven in de tabel hebben allen een vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is fantastisch. Alleen, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de omgeving Peel en Maas kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera of tabakszaak . Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot na de prijsuitreiking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen staatsloten kopen in Koningslust? Check hieronder een plaatselijke verkoper. Zoek ook naar loterij Dedgum.

loterijen-koningslust

postcodeloterij logo

Postcode loterij Koningslust

De bedragen van de postcode loterij zijn te gek. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, postcodekanjer en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is jouw lot. Zelf een goed doel uitzoeken, meer kans met vriendenpunten, auto’s winnen, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 van zeker €400000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Koningslust

Met bijv. een boulevard, half lot, 1/5 staatslot, straatjemaak jij aanspraak op enorme prijzen van maar liefst €17000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor niet meer dan 2 euro neem je 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat lastig? In het geval dat je sporadisch een lot bestelt heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Koningslust. Kies je voor een abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via je opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en een gift aan goede doelen!