Loterij Kootstertille Jackpots oplopend tot €15 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Vriendenloterij of het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meespelen met een loterij in Kootstertille? Alleen op zoek naar een gokje wagen met de hoogste winkans? Of zoek je sites en winkels waar jij in Kootstertille een lot kan bestellen? Op deze website bekijk je een overzicht met alle actuele geluksspelletjes. Het vergelijken door middel van lotprijs, winkans, jackpot, het goede doel. Het snelste kun je online loten kopen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij bijvoorbeeld de Primera, Bruna, Ako en Jumbo. Vergelijk direct de Nederlandse loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Kootstertille?

In de omgeving van Kootstertille kun je meedoen met allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kun je ook deelnemen aan Nederlandse loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Vriendenloterij. Wat is een interessante verloting? Daarvoor analyseer je de winkans, jackpot en prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Voorbeelden zijn dance4life en The Hunger Project. In de tabel hieronder bekijk jij een opsomming van loterijen in Kootstertille met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot klinken bekend in de oren. Maar, je kunt ook deelnemen aan mooie lokale loterijen in Kootstertille. Bijvoorbeeld een actie van de actieve voetbalvereniging plus de lokale middenstand. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als etentjes. Een leuke extra: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Tienray.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Denk aan een lot kopen bij Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Kootstertille zijn er genoeg. Wil jij een gokje wagen? Vind hieronder waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Kootstertille

Het fraaie van een loterij is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Kootstertille. In de regio Friesland zijn al jackpots van €925000 geclaimed! €1.000.000 of meer is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, je kunt jouw winkans vergroten: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, sla meerdere loten in (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de populaire loterijen met geldprijzen van €5.000.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de unieke prijswinnaar in Kootstertille?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De prijs wordt via de bank betaald.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen op deze website beschikken over een NL vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de gemeente Achtkarspelen kan jij loten kopen bij bijv. Primera, Bruna, Ako of een andere benzinepompen. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je op een veilige plek totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen staatsloten kopen in Kootstertille? Doorzoek in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Deest.

loterijen-kootstertille

postcodeloterij logo

Postcode loterij Kootstertille

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Speel mee met de postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is jouw lot. Zelf een goed doel uitzoeken, vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €1000000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Kootstertille

Met een boulevard, heel lot, straatje, 1/5 staatslotheb jij extra kans op gigantische prijzen van wel €24000000. Op de 10e van de maand kans en in de oudejaarsloterij. De meest fantastische prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Voor niet meer dan 2 euro kies jij 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat ingewikkeld? In het geval dat je zo nu en dan eens een lot koopt ben je niet gebonden aan een volgende loterijtrekking in Kootstertille. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Vergeet niet: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd het eenmalig lot kiezen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online door gebruik te maken van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, hoogste winkans en goede doelen steunen!