Loterij Kortgene Hoofdprijzen tot €15 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij en bijv. de EuroJackpot is het voor iedereen weggelegd. Benieuwd naar de loterijen in Kortgene? Zoek jij de loterij met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in Kortgene een lot bestellen kunt? Op deze pagina vind je een lijst met alle hedendaagse geluksspelletjes. Het vergelijken gebaseerd op hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, kans om te winnen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij de lokale Ako, Primera, Bruna en Jumbo. Ontdek moeiteloos de grote loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Populaire loterijen in Kortgene?

In de omgeving van Kortgene vinden we allerlei kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Dat kan zijn een grote verloting van de plaatselijke muziekvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelf kun je ook deelnemen aan erkende loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. Lucky Day. Wat is een interessante verloting? Om dat te achterhalen analyseer je de winkans, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan Edukans of Scouting Nederland. In de tabel hieronder check je een beter beeld van loterijen in Kortgene met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot zijn erg bekend. Desondanks, er zijn ook lucratieve lokale loterijen in Kortgene. Denk dan aan een actie van de actieve voetbalclub maar ook zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de kans op een prijs is groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en tastbare prijzen zoals iPad’s. Een fijn gevolg: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Tjalhuizum.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Kortgene komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Achterhaal hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Kortgene

Het leuke aan de lotto is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Kortgene. In de regio Zeeland zijn al jackpots van €225000 voorgevallen! De straatprijs kan ook jij winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Echter, het is niet uitsluitend geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met kleinere prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Beperk je dus niet tot de grote loterijen met hoofdprijzen van €3.500.000,00. Wellicht ben je de nieuwe prijswinnaar in Kortgene?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is wel veranderd. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig deelnemen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De prijs wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De loterijen in het overzicht beschikken over een NL vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is fantastisch. Ondanks dat, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de buurt van Noord-Beveland kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Bruna, Primera of gewoon de pompstations. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen zo’n staatslot kopen in Kortgene? Zoek in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Delfzijl.

loterijen-kortgene

postcodeloterij logo

Postcode loterij Kortgene

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn super. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer vormt jouw lotnr. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, spaar vriendenpunten, de autoprijs, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van wel €100000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Kortgene

Via een straatje, 1/5 staatslot, half lot, boulevardwin jij mogelijk interessante jackpots. Denk aan €7000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, gratis loten, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 selecteer je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat complex? In het geval dat je sporadisch een lot bestelt ben je niet gebonden aan een volgende loterijtrekking in Kortgene. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via een opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot bestellen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online door gebruik te maken van opzegformulier of via email.

Meedoen met de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en een gift aan goede doelen!