Loterij Leende Hoofdprijzen tot €20.000.000?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Vriendenloterij of het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Meespelen met een loterij in Leende? Deelnemen aan een geluksspel met de hoogste winkans? Of benieuwd naar waar je in Leende een lot kan bestellen? Op onze website achterhaal je een lijst met alle lopende geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken door middel van prijs van een lot, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera of gewoon de Jumbo. Bekijk binnen een paar minuten de lokale en landelijke loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Leende?

Rondom Leende bestaan er verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een grote verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van de lokale middenstand. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met bekende loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en ook krasloten. Is een verloting uitzoeken lasting? Daarvoor check je jouw winkans, jackpot en prijzen, en het aantal trekkingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn IVN en Vereniging De Hollandse Molen. In de lijst hieronder tref jij een overzicht met veelbesproken loterijen in Leende met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto en het Miljoenenspel zijn je vast niet onbekend. Toch, er zijn hier ook interessante lokale loterijen in Leende. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de plaatselijke voetbalclub en de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is enorm. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als voetbalkaarten. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen ondersteun je lokale initiatieven. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Vaals.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Leende komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Ontdek hierna waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Leende

De grap van een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Leende. In deze provincie Noord-Brabant zijn diverse jackpots van €775000 gesignaleerd! De kanjer kan ook jij winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, je hebt wel een kleine invloed: Kies voor loterij met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met standaard winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kijk verder dan de populaire loterijen met prijzen van €19.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de grote prijswinnaar in Leende?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De lokatie waar wij loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Probleemloos meedingen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven op deze pagina hebben allen een vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Ondanks dat, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Heeze-Leende koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Primera, Ako of supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Direct staatsloten kopen in Leende? Bekijk in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Drachten.

loterijen-leende

postcodeloterij logo

Postcode loterij Leende

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Maak kans op de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer is jouw lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot augustus 2019 tot wel €800000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Leende

Met een boulevard, 1/5 staatslot, straatje, heel lotding je mee om fikse hoofdprijzen oplopend tot €23000000. De 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, gratis loten, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en scherpe aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Elke week ontelbare mazzelaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 neem jij eigen getallen voor prijzen variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat ingewikkeld? Indien je een enkele keer je geluk wil beproeven ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Leende. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso op een vast moment per maand via de bank lotengeld afgeboekt. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of door het sturen van de opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot inslaan. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de populairste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en een gift aan goede doelen!