Loterij Lewedorp Prijzen winnen tot wel €10 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij en ook de EuroJackpot is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Lewedorp? Alleen op zoek naar het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Lewedorp een lot kopen kan? Op Loterijprijzen.nl check je een overzicht met alle actuele verlotingen. Vergelijken doe jij op zaken als het goede doel, winkans, jackpot, lotprijs. Het snelste kun je online loten kopen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar o.a. de Ako, Bruna, Primera of gewoon de Shell. Vergelijk à la minute de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Lewedorp?

In de regio Lewedorp bestaan er een breed scala aan kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een grote verloting van de actieve muziekvereniging of van lokale winkeliers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij populaire loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en de Lotto. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dat te achterhalen analyseer je alle winkansen, de jackpot, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou Cordaid of UNHCR. In het schema check jij een vergelijking van veelbesproken loterijen in Lewedorp met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en krasloten kennen we natuurlijk allemaal. Alleen, er zijn hier ook lucratieve lokale loterijen in Lewedorp. Bijvoorbeeld een evenement van de actieve voetbalvereniging maar ook de lokale middenstand. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt een grote kans op een prijs. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals tablets. Maar je helpt ook: door deel te nemen aan een lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Venray.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Lewedorp komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Achterhaal hierna waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Lewedorp

Het mooie aan een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Lewedorp. In de provincie Zeeland zijn diverse jackpots van €75000 opgeëist! Een straatprijs kan voor elke deelnemer vallen! Geluk is een belangrijke factor. Let op, het draait niet alleen om geluk: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of speel een klein gokspel met standaard prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen met hoofdprijzen van €7.000.000,00. Wie weet ben jij straks de fortuinlijke prijswinnaar in Lewedorp?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meedoen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De organisaties in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Ondanks dat, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de regio Borsele kan jij loten kopen bij bijv. Primera, Bruna, Ako of een andere sigarenzaak. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Nu zo’n staatslot kopen in Lewedorp? Bekijk in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Zoek ook naar loterij Easterwierrum.

loterijen-lewedorp

postcodeloterij logo

Postcode loterij Lewedorp

De prijzen van de postcode loterij zijn immens. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, postcodekanjer en entreekaarten, ijsprijs, cadeaubonnen. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, auto’s winnen, fikse prijzenpot augustus 2019 van wel €500000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Lewedorp

Met een half lot, straatje, heel lot, 1/5 staatslotding je mee om behoorlijke hoofdprijzen van wel €6000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. Het grootste prijzenpakket en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 neem jij persoonlijke getallen voor de jackpot vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat ingewikkeld? In de situatie wanneer jij incidenteel een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Lewedorp. Liever een abonnement bij een loterij? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via jouw opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Let op: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan jouw eenmalig lot aanschaffen. Het gemak van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account door gebruik te maken van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meespelen met de spannendste loterijen? De absolute jackpot, hoogste winkans en goede doelen steunen!