Loterij Lippenhuizen Prijzen winnen tot wel €20.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Door mee te spelen aan een loterij als de Lotto en bijv. het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Deelnemen aan een loterij in Lippenhuizen? Alleen op zoek naar een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in Lippenhuizen loten kunt kopen? Op Loterijprijzen.nl tref je een tabel met alle actuele loterijen. Vergelijken doe jij gebaseerd op lotprijs, winkans, jackpot, het goede doel. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar natuurlijk ook bij de lokale Prima, Ako, Bruna of een andere Texaco. Vergelijk simpel & snel de gangbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Welke loterijen zijn er in Lippenhuizen?

In de omgeving van Lippenhuizen kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Bijvoorbeeld een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke sportvereniging of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij betrouwbare grote loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en de Vriendenloterij. Welke verloting past bij jou? Om dit te bepalen analyseer je de winkansen, de jackpot, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou Make-A-Wish Nederland en Vereniging De Hollandse Molen. In de tabel hieronder bekijk je een analyse van betrouwbare loterijen in Lippenhuizen met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Echter, er zijn hier ook populaire lokale loterijen in Lippenhuizen. Bijvoorbeeld een actie van de plaatselijke sportvereniging en de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt een grote kans op een prijs. Men maakt kans op een jackpot plus fysieke prijzen als iPhone’s. Een fijn gevolg: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Vleuten.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Probeer het ook eens met de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Lippenhuizen komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Vind op deze pagina verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Lippenhuizen

Het mooie aan een verloting is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Lippenhuizen. In deze provincie Friesland is al eens de jackpot van €375000 gesignaleerd! De hoofdprijs kan voor elke deelnemer vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Schat jouw winkans goed in, sla meerdere loten in (een boulevardje of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of selecteer een klein kansspel met kleinere prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met jackpots van €6.000.000,00. Mogelijk ben jij straks de rijke prijswinnaar in Lippenhuizen?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is wel veranderd. Het verschuift naar internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Probleemloos meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders op deze pagina hebben allen een vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Opsterland kun jij loten kopen bij o.a. Primera, Bruna, Ako of gewoon de Jumbo. Je krijgt dan een papieren lot. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu staatsloten kopen in Lippenhuizen? Check in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Eersel.

loterijen-lippenhuizen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Lippenhuizen

De prijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, postcodekanjer en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, spaar vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in augustus 2019 van wel €200000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Lippenhuizen

Via een boulevard, heel lot, straatje, half lotmaak je kans op fikse geldbedragen oplopend tot €20000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste geldbedragen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met elke week een nieuwe rond. Voor slechts €2 per lot kies je zeven getallen voor geldprijzen van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? In de situatie wanneer jij af en toe eens een lot aanschaft speel je niet automatisch mee met een volgende loterijtrekking in Lippenhuizen. Heb je een abonnement afgesloten? Er wordt dan via automatische incasso elke maand (of week) via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot kiezen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!