Loterij Lutjebroek Prijzen winnen tot wel €25.000.000?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Benieuwd naar de loterijen in Lutjebroek? Meedoen met de loterij met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Lutjebroek een lot bestellen kunt? Hier ontdek je een schema met alle lopende spellen. Vergelijken doe jij middels hoofdprijs, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar de echte beleving vind je bij de plaatselijke Bruna, Primera, Ako of gewoon de Shell. Ontdek gelijk de lokale en landelijke loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Alle loterijen in Lutjebroek?

In Lutjebroek kun je meedoen met allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een grote verloting van de lokale muziekvereniging of van lokale ondernemers. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan de grote loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en ook het Miljoenenspel. Welke verloting past bij jou? Om dat te achterhalen doorzoek je de winkansen, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Mama Cash of vfonds. In de tabel hieronder check jij een vergelijking van loterijen in Lutjebroek met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot kennen we natuurlijk allemaal. Toch, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Lutjebroek. Denk dan aan een verloting van een de lokale voetbalvereniging of zelfstandige ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de kans op een prijs is groot. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals fietsen. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Vrouwenakker.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Overweeg eens meedoen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En wat te denken van de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Lutjebroek zijn er meer dan je denkt. Wil je ook zo rijk worden? Bekijk hierna verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Lutjebroek

Het leuke aan een loterij is: iedereen kan winnen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Lutjebroek. In de streek Noord-Holland is al eens de jackpot van €175000 voorgevallen! De kanjer is ook voor jou weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, het draait niet alleen om geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met lagere winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kijk verder dan de populaire loterijen met geldprijzen van €13.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de rijke prijswinnaar in Lutjebroek?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier van loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Laagdrempelig deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De prijs wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Maar, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de gemeente Stede Broec kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of een andere pompstations. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot aan de trekking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen een staatslot kopen in Lutjebroek? Open hieronder een verkooppunt in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Ellewoutsdijk.

loterijen-lutjebroek

postcodeloterij logo

Postcode loterij Lutjebroek

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn super. Maak kans op de straatprijs, miljoenenjacht, postcodekanjer en cadeaubonnen, ijsprijs, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 oplopend tot €400000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Lutjebroek

Met een heel lot, half lot, straatje, 1/5 staatslotwin jij mogelijk interessante geldbedragen. Denk aan €5000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De grootste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 neem jij persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? Als je een los lot koopt zit je niet direct vast aan de opvolgende loterijtrekking in Lutjebroek. Heb je een abonnement afgesloten? Er wordt dan via automatische incasso op vaste periodes per jaar via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via jouw opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan een eenmalig lot inslaan. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen kan meestal ook online door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen helpen!