Loterij Maasdam Loterijen met prijzen tot €75.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Staatsloterij en bijv. krasloten kan iedereen rijk worden. Meer weten over de loterij in Maasdam? Meedoen met het spel met de vetste jackpot? Of wil jij weten waar men in Maasdam een lot kunt bemachtigen? Op deze website bekijk je een lijst met alle huidige loterijen. Vergelijken doe jij op zaken als aantal trekkingen, lotprijs, jackpot, winkans. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Bruna, Ako, Primera en sigarenzaak. Ontdek moeiteloos de toonaangevende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Lopende loterijen in Maasdam?

Rondom Maasdam bestaan er een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de gemeentelijke sportvereniging of van lokale winkeliers. Daarnaast kan je ook meespelen met landelijke loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of ook de Vriendenloterij. Wat is een interessante verloting? Hierbij doorzoek je de kans om te winnen, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Denk aan Fonds Psychische Gezondheid en Nationaal Ouderenfonds. In de lijst hieronder vind jij een beter beeld van de meest populaire loterijen in Maasdam met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel kent bijna iedereen wel. Toch, je kunt hier ook een gokje wagen in een interessante lokale loterijen in Maasdam. Dit kan zijn een verloting georganiseerd door de lokale voetbalclub of lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en naturaprijzen als televisies. Mooie bijkomstigheid: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Wachtum.


Trekking november 2019

Ook in november 2019 zijn er weer veel trekkingen. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 november 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in november 2019. Prijswinnaars in en rondom Maasdam zijn er genoeg. Wordt jij net zo rijk? Ontdek op deze pagina verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Maasdam

Uniek aan de lotto is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Maasdam. Rondom Zuid-Holland is al eens de jackpot van €475000 opgeëist! De jackpot is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, een klein deel heb je zelf in de hand: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met kleinere winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €20.500.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de gelukkige prijswinnaar in Maasdam?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen verandert wel. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meespelen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is super. Toch, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de gemeente Binnenmaas kun jij loten kopen bij o.a. Primera, Bruna, Ako of een andere supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Snel zo’n staatslot kopen in Maasdam? Zoek in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Enter.

loterijen-maasdam

postcodeloterij logo

Postcode loterij Maasdam

De jackpots van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Maak kans op de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, lucratieve prijzenpot november 2019 oplopend tot €700000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Maasdam

Met bijv. een half lot, boulevard, 1/5 staatslot, heel lotmaak jij aanspraak op enorme prijzen van zelfs €9000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste geldbedragen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Elke week ontelbare mazzelaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot speel jij persoonlijke getallen voor de jackpot startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; maken ze dat moeizaam? In het geval dat je af en toe eens een lot aanschaft krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Maasdam. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd je eenmalig lot inslaan. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!