Loterij Midlum Win bedragen tot €15 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij of Lucky Day is het voor iedereen weggelegd. Meespelen met een loterij in Midlum? Zoek jij de loterij met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Midlum een lot kunt bemachtigen? Op onze website achterhaal je een lijst met alle actuele loterijen. Het vergelijken op zaken als winkans, jackpot, lotprijs, het goede doel. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de plaatselijke Bruna, Ako, Primera of gewoon de tabakszaak. Check direct de erkende loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Midlum?

In Midlum bestaan er uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk aan een loterij van de actieve sportclub of van lokale winkeliers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij de grote loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. de EuroJackpot. Is een verloting uitzoeken lasting? Hierbij kijk je allereerst naar de kans om te winnen, de hoofdprijs, en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Denk aan Dokters van de Wereld of Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. In het onderstaande overzicht bekijk jij een overzicht met betrouwbare loterijen in Midlum met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot kennen we natuurlijk allemaal. Echter, we zien ook populaire lokale loterijen in Midlum. Bijvoorbeeld een evenement van de lokale voetbalvereniging of de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt zo een prijs te pakken. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als etentjes. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Westerlee.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Midlum zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check op deze pagina waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Midlum

Het mooie aan een loterij is: het is voor iedereen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Midlum. In de regio Friesland zijn al jackpots van €575000 gesignaleerd! De kanjer kan zomaar bij jou vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, je kunt het geluk een handje helpen: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met standaard uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met jackpots van €21.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de rijke prijswinnaar in Midlum?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De wijze van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Laagdrempelig meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is erg handig. Maar, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de omgeving Harlingen kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Ako, Primera of Texaco. Dit papieren lot moet je meenemen. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot het moment van trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit waarmee je wellicht schatrijk wordt. Direct een staatslot kopen in Midlum? Zoek in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Gasselternijveenschemond.

loterijen-midlum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Midlum

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Maak kans op de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €700000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Midlum

Met een boulevard, heel lot, 1/5 staatslot, half lotwin jij misschien wel fikse geldbedragen van wel €25000000. Uitslag elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en unieke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Met je persoonlijke €2 lot neem jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? Als je sporadisch een lot bestelt heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in Midlum. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Onthoud wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan je eenmalig lot aanschaffen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Aanmelden voor de beste loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen ondersteunen!