Loterij Moerdijk Prijzen winnen tot wel €65 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Postcode loterij of het Miljoenenspel kan dit zomaar. Deelnemen aan een loterij in Moerdijk? Meedoen met de verloting met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Moerdijk een lot kunt bemachtigen? Hieronder tref je een schema met alle huidige geluksspelletjes. Vergelijken doe jij op basis van hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, kans om te winnen. Het snelste kun je online loten kopen, maar de echte beleving vind je bij o.a. de Ako, Bruna, Primera of gewoon de Jumbo. Vergelijk binnen een paar minuten de betrouwbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Welke loterijen zijn er in Moerdijk?

In de omgeving van Moerdijk kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend kun je ook deelnemen aan gangbare loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. de EuroJackpot. Welke verloting past bij jou? Hiervoor doorzoek je de winkans, hoogte van de prijzen, en het aantal uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals FOAM Amsterdam of Wilde Ganzen. In de tabel hieronder tref jij een vergelijking van loterijen in Moerdijk met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of Raffld kent bijna iedereen wel. Echter, er zijn hier ook leuke lokale loterijen in Moerdijk. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de regionale sportclub plus lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is enorm. Vaak maak je kans op geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook iPhone’s. Maar je helpt ook: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Lees nu verder over loten kopen in Wezep.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En vergeet niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Moerdijk zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Vind hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Moerdijk

Het mooie aan een gokje wagen is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Moerdijk. In de streek Noord-Brabant zijn meerdere jackpots van €450000 voorgevallen! Zo’n enorme prijs is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met kleinere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met prijzen van €19.000.000,00. Wellicht ben jij straks de unieke prijswinnaar in Moerdijk?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig meedoen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De prijs wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De gokbedrijven in de vergelijker zijn goedgekeurd door de regering. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Toch, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de regio Moerdijk kun jij loten kopen bij o.a. Primera, Bruna, Ako of gewoon de benzinepompen. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Snel een staatslot kopen in Moerdijk? Check in het plaatje hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Geldrop.

loterijen-moerdijk

postcodeloterij logo

Postcode loterij Moerdijk

De prijzen van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, straatprijs, postcodekanjer en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw telefoonnummer is je lotnummer. Elke maand goede doelen steunen, spaar vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot wel €800000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Moerdijk

Met bijv. een straatje, half lot, heel lot, boulevardding je mee om interessante jackpots. Bijvoorbeeld €9000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 speel je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat lastig? In de situatie wanneer jij gewoon een keer een lot koopt heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in Moerdijk. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met jouw opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de Nederlandse loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen helpen!