Loterij Moerstraten Prijzen winnen tot wel €75.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij en krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meespelen met een loterij in Moerstraten? Zoek jij de verloting met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil je achterhalen waar je in Moerstraten een lot kan bestellen? Op deze pagina tref je een tabel met alle huidige geluksspelletjes. Vergelijken doe jij via hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen. Het snelste kun je online loten kopen, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de Texaco. Bekijk gemakkelijk de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Moerstraten?

Rondom Moerstraten zijn er allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een verloting van de regionale sportvereniging of van de lokale middenstand. Vanzelf kan je ook meespelen met de grote loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of krasloten. Wat is een interessante verloting? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar de winkansen, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Voorbeelden zijn CARE Nederland of Save the Children. In het schema achterhaal jij een vergelijking van de meest populaire loterijen in Moerstraten met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Echter, we onderscheiden ook interessante lokale loterijen in Moerstraten. Denk aan een evenement van de plaatselijke voetbalclub plus lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als taarten. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen draag jij je steentje bij in jouw regio. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Wichmond.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Moerstraten komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Check hierna de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Moerstraten

Het mooie aan een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Moerstraten. In de provincie Noord-Brabant is al een jackpot van €925000 geclaimed! €1.000.000 of meer is ook voor jou weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Alleen, het is niet uitsluitend geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met kleinere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met jackpots van €2.000.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in Moerstraten?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De plek waar we loten kopen verandert wel. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Eenvoudig meespelen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt direct overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De organisaties in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Echter, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de omgeving Roosendaal kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Primera, Bruna of een andere benzinepompen. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je goed tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen staatsloten kopen in Moerstraten? Zoek hieronder een verkooppunt in de buurt. Zoek ook naar loterij Gelselaar.

loterijen-moerstraten

postcodeloterij logo

Postcode loterij Moerstraten

De prijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Zo profiteer je van de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en ijsprijs, entreekaarten, cadeaubonnen. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van wel €100000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Moerstraten

Door aanschaf van boulevard, half lot, straatje, heel lotmaak je kans op stevige prijzen van wel €7000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, gratis loten, entreekaartjes en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot kies jij eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? In de situatie wanneer jij een enkele keer je geluk wil beproeven heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Moerstraten. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, extra winkans en goede doelen steunen!