Loterij Nieuwerkerk aan den IJssel Loterijen met prijzen tot €25.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij een loterij als de Lotto en de EuroJackpot kan ook jij een mooi bedrag winnen. Deelnemen aan een loterij in Nieuwerkerk aan den IJssel? Meedoen met de verloting met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Nieuwerkerk aan den IJssel een lot bestellen kunt? Hier achterhaal je een lijst met alle actuele win spellen. Vergelijken kan door te kijken naar jackpot, aantal trekkingen, lotprijs, het goede doel. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij bijvoorbeeld de Ako, Primera, Bruna en tabakszaak. Vergelijk vandaag nog de betrouwbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Nieuwerkerk aan den IJssel?

In de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel bestaan er een ruim aanbod kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de gemeentelijke muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en ook krasloten. Welke verloting past bij jou? Hiervoor check je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Denk aan Museum Arnhem of Prins Claus Fonds. In de bijgaande tabel ontdek je een vergelijking van de meest populaire loterijen in Nieuwerkerk aan den IJssel met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of Raffld klinken bekend in de oren. Maar, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de actieve voetbalclub of de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is erg groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook concertkaartjes. Een fijn gevolg: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Woudsend.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Vergeet ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel zijn er genoeg. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Vind hierna waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Het fraaie van een kansspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Nieuwerkerk aan den IJssel. Rondom Zuid-Holland is al eens de jackpot van €825000 gevallen! €1.000.000 of meer kan zomaar bij jou vallen! Geluk is een belangrijke factor. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Check altijd vooraf de winkans, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of speel een klein gokspel met lagere winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kies niet enkel voor de internationale loterijen met geldprijzen van €16.500.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de trotse prijswinnaar in Nieuwerkerk aan den IJssel?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven in het overzicht zijn erkend door de Nederlandse overheid. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de omgeving Zuidplas kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Primera, Ako of een andere Texaco. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je waarmee je wellicht schatrijk wordt. Snel staatsloten kopen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Zoek hieronder een verkooppunt in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Haarlemmerliede.

loterijen-nieuwerkerk-aan-den-ijssel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Nieuwerkerk aan den IJssel

De prijzen van de postcode loterij zijn te gek. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, postcodekanjer en ijsprijs, entreekaarten, cadeaubonnen. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, auto’s winnen, lucratieve prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €700000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Nieuwerkerk aan den IJssel

Dankzij een boulevard, heel lot, straatje, half lotwin jij mogelijk serieuze prijzen van wel €18000000. De 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Voor slechts €2 per lot kies jij persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat moeizaam? Wanneer je sporadisch een lot bestelt ding je niet automatisch mee in de recente loterijtrekking in Nieuwerkerk aan den IJssel. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of met behulp van zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot aanschaffen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het beëindigen van een abonnement is ook online mogelijk via het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de leukste loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen!