Loterij Noord-Scharwoude Loterijen met prijzen tot €55 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een flink bedrag op je bankrekening. Door mee te spelen aan een loterij als de Bankgiroloterij en Raffld kan dit zomaar. Meespelen met een loterij in Noord-Scharwoude? Zoek jij een gokje wagen met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Noord-Scharwoude loten kunt kopen? Hier tref je een tabel met alle hedendaagse win spellen. Je kunt ze vergelijken middels hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot. Steeds meer mensen kopen online loten, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera en Shell. Bekijk gemakkelijk de erkende loterijen, en waag eens een gokje!

Meespelen met een loterij in Noord-Scharwoude?

In de omgeving van Noord-Scharwoude zijn er allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Bijvoorbeeld een verloting van de lokale sportvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met de grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dat te achterhalen analyseer je de winkans, jackpot en prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Neem nou Jeugdsportfonds en Rewilding Europe. In het onderstaande overzicht bekijk jij een opsomming van veelbesproken loterijen in Noord-Scharwoude met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij en Raffld klinken bekend in de oren. Evengoed, je kunt hier ook een gokje wagen in een leuke lokale loterijen in Noord-Scharwoude. Denk aan een actie van de regionale muziekvereniging maar ook de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als voetbaltickets. Maar je helpt ook: door een lot te kopen ondersteun je lokale initiatieven. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Zijderveld.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Noord-Scharwoude komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Detecteer op onze website de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Noord-Scharwoude

De grap van een verloting is: het is voor iedereen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Noord-Scharwoude. In de regio Noord-Holland is al eens de jackpot van €825000 voorgevallen! €1.000.000 of meer kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Goed om te weten, je hebt wel een kleine invloed: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga gokken met kleinere winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kijk verder dan de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €8.000.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in Noord-Scharwoude?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedoen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De loterijen in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Maar, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de regio Langedijk kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de Esso. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Het maakt het nog spannender: je hebt iets bij je wat jou miljonair kan maken. Snel staatsloten kopen in Noord-Scharwoude? Zoek in de onderstaande figuur een verkooppunt in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Haule.

loterijen-noord-scharwoude

postcodeloterij logo

Postcode loterij Noord-Scharwoude

De bedragen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer + 2 letters is je lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, nog meer prijs met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 van wel €800000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Noord-Scharwoude

Met een boulevard, heel lot, straatje, half lotmaak jij aanspraak op gigantische droomprijzen. Bijvoorbeeld €8000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, gratis loten, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en altijd aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot neem je zeven getallen voor geldprijzen die beginnen bij €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? In de situatie wanneer jij zo nu en dan eens een lot koopt heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Noord-Scharwoude. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan jouw eenmalig lot bestellen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen kan in veel gevallen tevens online via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en goede doelen ondersteunen!