Loterij Noordwijkerhout Jackpots oplopend tot €75 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Bankgiroloterij en ook krasloten is het mogelijk. Meer weten over de loterij in Noordwijkerhout? Alleen op zoek naar een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Noordwijkerhout een lot bestellen kunt? Hier tref je een vergelijking met alle lopende win spellen. Het vergelijken door te kijken naar winkans, jackpot, aantal trekkingen, het goede doel. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera of een andere Albert Heijn. Bekijk eenvoudig de gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Lopende loterijen in Noordwijkerhout?

In de omgeving van Noordwijkerhout vinden we allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een loterij van de lokale voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast heb je de optie mee te spelen met erkende loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en ook de Vriendenloterij. Welke verloting past bij jou? Om dat te achterhalen doorzoek je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Neem nou Mama Cash of The Elders. In het onderstaande overzicht vind jij een vergelijking van veelbesproken loterijen in Noordwijkerhout met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of Raffld klinken bekend in de oren. Alleen, we zien ook leuke lokale loterijen in Noordwijkerhout. Bijvoorbeeld een actie van de lokale sportclub en tevens lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als een overnachting. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Zuiddorpe.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. En vergeet niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Noordwijkerhout zijn voldoende te vinden. Wil je ook zo rijk worden? Detecteer hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Noordwijkerhout

Het fraaie van een verloting is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Noordwijkerhout. In de streek Zuid-Holland is al een jackpot van €850000 ingevorderd! €1.000.000 of meer kan ook jij winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of speel een klein gokspel met beperkte uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kies niet enkel voor de grote loterijen met jackpots van €11.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de grote prijswinnaar in Noordwijkerhout?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier van loten kopen verandert wel. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Laagdrempelig deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De eventuele prijzen hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen in de tabel hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Toch, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In en rondom Noordwijkerhout koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de Esso. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct een staatslot kopen in Noordwijkerhout? Check hieronder een lokaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Heemstede.

loterijen-noordwijkerhout

postcodeloterij logo

Postcode loterij Noordwijkerhout

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Speel mee met de miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw telefoonnummer is jouw lot. Elke maand goede doelen steunen, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot augustus 2019 tot wel €800000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Noordwijkerhout

Door aanschaf van half lot, straatje, heel lot, boulevardheb jij extra kans op behoorlijke prijzen van wel €13000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste geldbedragen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 pak jij zeven getallen voor geldprijzen die beginnen bij €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Als je sporadisch een lot bestelt speel je niet automatisch mee met de recente loterijtrekking in Noordwijkerhout. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of aan de hand van jouw opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd je eenmalig lot aanschaffen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en een gift aan goede doelen!