Loterij Nootdorp Hoofdprijzen tot €65 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Postcode loterij en de EuroJackpot is het voor iedereen weggelegd. Deelnemen aan een loterij in Nootdorp? Alleen op zoek naar het spel met met de hoogste prijs? Of nieuwsgierig waar jij in Nootdorp loten kunt kopen? Op deze pagina bekijk je een overzicht met alle populaire win spellen. Het vergelijken op zaken als lotprijs, het goede doel, winkans, aantal trekkingen. Het snelste kun je online loten kopen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar o.a. de Ako, Primera, Bruna of sigarenzaak. Ontdek eenvoudig de meest gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Nootdorp?

In de regio Nootdorp bestaan er een ruim aanbod kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Daarnaast kun je ook deelnemen aan populaire loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij of de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen check je de kans om te winnen, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals Dierenbescherming of Zeldzame Ziekten Fonds. In de lijst hieronder vind je een vergelijking van veelbesproken loterijen in Nootdorp met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Echter, je treft daar ook mooie lokale loterijen in Nootdorp. Denk dan aan een clubactie van de plaatselijke muziekvereniging plus lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt een grote kans op een prijs. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als telefoons. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Nu ook online: loten kopen in Zuiderwoude.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Nootdorp zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Bekijk via loterijprijzen.nl waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Nootdorp

Het leuke aan een kansspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Nootdorp. In deze provincie Zuid-Holland zijn meerdere jackpots van €500000 voorgevallen! De jackpot kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Alleen, een klein deel heb je zelf in de hand: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de populaire loterijen met prijzen van €21.000.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in Nootdorp?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Eenvoudig meedraaien met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen in de tabel hebben allen een vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Ondanks dat, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio Pijnacker-Nootdorp kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Primera, Bruna, Ako of supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je op een veilige plek tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct jouw staatslot kopen in Nootdorp? Check in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Mensen zochten ook naar: loterij Heerde.

loterijen-nootdorp

postcodeloterij logo

Postcode loterij Nootdorp

De jackpots van de postcode loterij zijn grenzeloos. Zo profiteer je van de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, meer kans met vriendenpunten, auto’s winnen, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 tot wel €1000000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Nootdorp

Door aanschaf van half lot, straatje, heel lot, boulevardmaak jij aanspraak op fikse prijzen tot wel €23000000. Op de 10e van de maand kans en tijdens oud-en-nieuw. De meest fantastische prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere maand 10.000den geluksvogels en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot selecteer je eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog complex? In het geval dat je sporadisch een lot bestelt speel je niet automatisch mee met een volgende loterijtrekking in Nootdorp. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Zo’n loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of door het sturen van de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan jouw eenmalig lot inslaan. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Aanmelden voor de spannendste loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en goede doelen steunen!