Loterij Onna Hoofdprijzen tot €65.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Uit het niets miljonair worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Vriendenloterij of de EuroJackpot kan dit zomaar. Meer weten over de loterij in Onna? Meedoen met het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Onna loten kunt kopen? Hier achterhaal je een lijst met alle huidige spellen. Je kunt ze vergelijken door te kijken naar kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, hoofdprijs. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera of sigarenzaak. Ontdek razendsnel de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Alle loterijen in Onna?

In de regio Onna vinden we allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een verloting van de plaatselijke sportvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook meespelen met erkende loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of ook krasloten. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen check je jouw winkans, hoogte van de prijzen, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld Amref Flying Doctors en Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In het onderstaande overzicht ontdek je een opsomming van loterijen in Onna met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Evengoed, er zijn ook lucratieve lokale loterijen in Onna. Denk aan een verloting georganiseerd door de gemeentelijke sportclub en lokale winkeliers. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt een grote kans op een prijs. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als voetbaltickets. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Lees nu verder over loten kopen in Aalsum.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 september 2020 mee via een lot van staatsloterij. En wat te denken van de jackpot van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars uit Onna zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Ontdek op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Onna

Het mooie aan de lotto is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Onna. Rondom Overijssel zijn meerdere jackpots van €775000 ingevorderd! Een hoofdprijs kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Alleen, het is niet uitsluitend geluk: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €13.000.000,00. Wie weet ben jij straks de fortuinlijke prijswinnaar in Onna?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk deelnemen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De aanbieders op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is ideaal. Alleen, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente Steenwijkerland koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna of een andere sigarenwinkel . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot het moment van trekking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen je staatslot kopen in Onna? Vind in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Herkingen.

loterijen-onna

postcodeloterij logo

Postcode loterij Onna

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer vormt jouw lotnr. De loterij steunt 50 goede doelen, spaar vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot september 2020 tot maar liefst €500000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Onna

Door aanschaf van 1/5 staatslot, straatje, half lot, heel lotmaak jij aanspraak op serieuze droomprijzen van maar liefst €20000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro pak jij 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog complex? In de situatie wanneer jij af en toe eens een lot aanschaft speel je niet automatisch mee met de nieuwe loterijtrekking in Onna. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot inslaan. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het annuleren van zo’n abonnement is ook online mogelijk middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de beste loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en goede doelen!