Loterij Oosterstreek Win bedragen tot €25.000.000?

Wie droomt er niet van? Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Postcode loterij en Lucky Day is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Oosterstreek? Meedoen met het spel met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Oosterstreek loten kunt kopen? Hier check je een lijst met alle huidige verlotingen. Vergelijken kan via hoofdprijs, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar bijvoorbeeld de Bruna, Ako, Primera en tabakswinkel. Vergelijk simpel & snel de betrouwbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Lopende loterijen in Oosterstreek?

In Oosterstreek zijn er verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk aan een verloting van de actieve sportclub of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook meespelen met populaire loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of de EuroJackpot. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dat te achterhalen kijk je allereerst naar de winkansen, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou Longfonds en Museum Plus Bus. In de bijgaande tabel ontdek je een analyse van veelbesproken loterijen in Oosterstreek met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto en Raffld kent bijna iedereen wel. Echter, er zijn ook interessante lokale loterijen in Oosterstreek. Je moet hierbij denken aan een actie van de lokale muziekvereniging of zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Vaak maak je kans op geldbedragen, en tastbare prijzen zoals smartphones. Mooie bijkomstigheid: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Akersloot.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Oosterstreek zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Detecteer op deze pagina waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Oosterstreek

Het leuke aan een gokspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Oosterstreek. In deze provincie Friesland zijn diverse jackpots van €300000 voorgekomen! De hoofdprijs kan iedereen winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, een klein deel heb je zelf in de hand: Selecteer een spel met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kijk verder dan de grotere loterij-bedrijven waar je meedingt om bedragen van €14.500.000,00. Misschien val je in de prijzen als de trotse prijswinnaar in Oosterstreek?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven op deze website hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is erg handig. Toch, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Weststellingwerf kun jij loten kopen bij o.a. Primera, Bruna, Ako of pompstations. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je goed tot de trekkingsdag. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct zo’n staatslot kopen in Oosterstreek? Vind in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Hieslum.

loterijen-oosterstreek

postcodeloterij logo

Postcode loterij Oosterstreek

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Speel mee met de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, postcodekanjer en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer is jouw lot. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 van zeker €600000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Oosterstreek

Met een 1/5 staatslot, heel lot, straatje, half lotwin jij misschien wel behoorlijke jackpots van zelfs €5000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De meest fantastische prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, elektronica winnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel jij 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat complex? Indien je zo nu en dan eens een lot koopt zit je niet direct vast aan de opvolgende loterijtrekking in Oosterstreek. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen of met behulp van de opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online met een opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen ondersteunen!