Loterij Ootmarsum Jackpots oplopend tot €60 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij en ook krasloten kan dit zomaar. Meer weten over de loterij in Ootmarsum? Deelnemen aan een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Ootmarsum loten kunt kopen? Hieronder bekijk je een schema met alle populaire verlotingen. Vergelijken doe jij door te kijken naar prijs van een lot, kans om te winnen, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera of een andere tabakswinkel. Ontdek meteen de toonaangevende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Ootmarsum?

In de regio Ootmarsum kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een loterij van de plaatselijke voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor analyseer je de winkansen, de hoofdprijs, en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld CARE Nederland en Teylers Museum. In het onderstaande overzicht check je een analyse van erkende loterijen in Ootmarsum met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot zijn erg bekend. Evengoed, je treft daar ook interessante lokale loterijen in Ootmarsum. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de plaatselijke sportvereniging maar ook de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en de kans op een prijs is groot. Je kunt vaak geld winnen en naturaprijzen als auto’s. Een leuke extra: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Almkerk.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van een lot kopen bij Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Ootmarsum zijn er meer dan je denkt. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Ootmarsum

De grap van de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Ootmarsum. Rondom Overijssel zijn meerdere jackpots van €875000 voorgevallen! €1.000.000 of meer is ook voor jou weggelegd! Een loterij is een kansspel. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of kies voor kleinere verlotingen met standaard winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met prijzen van €22.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de rijke prijswinnaar in Ootmarsum?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen is wel veranderd. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De gokbedrijven in de tabel hebben allen een vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Alleen, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de buurt van Dinkelland koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera en Texaco. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Snel jouw staatslot kopen in Ootmarsum? Bekijk hieronder een lokaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Hoek van Holland.

loterijen-ootmarsum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ootmarsum

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Speel mee met de miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is jouw lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €200000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ootmarsum

Met bijv. een boulevard, half lot, straatje, heel lotdoe jij mee voor serieuze droomprijzen. Denk aan €5000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, elektronica winnen, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Wekelijks heel erg veel winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot pak je zeven getallen voor geldprijzen die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat moeizaam? Indien je een enkele keer je geluk wil beproeven speel je niet automatisch mee met de nieuwe loterijtrekking in Ootmarsum. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke maand (of week) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of aan de hand van de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: er is in de regel een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot bestellen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen kan meestal ook online middels het opzegformulier of door een mail te sturen.

Meedoen met de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, extra winkans en goede doelen!