Loterij Ophemert Prijzen winnen tot wel €55 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Lotto en Lucky Day kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Ophemert? Deelnemen aan het spel met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in Ophemert loten kunt kopen? Op deze pagina achterhaal je een overzicht met alle hedendaagse geluksspelletjes. Het vergelijken middels winkans, het goede doel, lotprijs, aantal trekkingen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de lokale Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Check binnen een paar minuten de erkende loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Ophemert?

In en rondom Ophemert kun je deelnemen aan een ruim aanbod kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een verloting van de actieve voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Uiteraard kan je ook een gokje wagen bij de grote loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij en de EuroJackpot. Wat is een interessante verloting? Daarvoor doorzoek je de kans om te winnen, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Humanitas en Postcode Lottery Green Challenge. In de bijgaande tabel achterhaal je een analyse van erkende loterijen in Ophemert met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of de bankgiroloterij klinken bekend in de oren. Evengoed, we onderscheiden ook mooie lokale loterijen in Ophemert. Je moet hierbij denken aan een evenement van de plaatselijke sportvereniging maar ook lokale winkeliers. De lot-kosten liggen vaak lager, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als fietsen. Een leuke extra: door mee te doen help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Alteveer.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Ophemert zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Vind hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Ophemert

Het fraaie van een gokspel is: het is voor iedereen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Ophemert. Rondom Gelderland zijn diverse jackpots van €325000 opgeëist! Zo’n enorme prijs is voor iedereen weggelegd! Een verloting is een kansspel. Echter, je hebt wel een kleine invloed: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), zet een loterijpool op, of ga voor een kleinere loterij met kleinere winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de populaire loterijen met hoofdprijzen van €22.500.000,00. Wie weet ben je de nieuwe prijswinnaar in Ophemert?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Gemakkelijk deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De aanbieders op deze website hebben allen een vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Echter, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Neerijnen koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Primera, Bruna, Ako en pompstations. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Het maakt het nog spannender: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Snel zo’n staatslot kopen in Ophemert? Vind in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Hoenzadriel.

loterijen-ophemert

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ophemert

De bedragen van de postcode loterij zijn te gek. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. Elke maand goede doelen steunen, nog meer prijs met vriendenpunten, auto’s winnen, hoge prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €400000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ophemert

Met een half lot, boulevard, heel lot, 1/5 staatslotdoe jij mee voor stevige hoofdprijzen. Bijvoorbeeld €15000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De meest fantastische prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, elektronica winnen, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en altijd aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor niet meer dan 2 euro selecteer jij 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? In de situatie wanneer jij af en toe eens een lot aanschaft ben je niet gebonden aan een volgende loterijtrekking in Ophemert. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan het eenmalig lot inslaan. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden aan de hand van het opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de beste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!