Loterij Oud Ade Win bedragen tot €55.000.000?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij een loterij als de Staatsloterij of bijvoorbeeld Lucky Day is het voor iedereen weggelegd. Nieuwsgierig naar de loterijen in Oud Ade? Zoek jij een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Oud Ade een lot kan bestellen? Op Loterijprijzen.nl bekijk je een schema met alle actuele spellen. Vergelijken kan via hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Het snelste kun je online loten kopen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna of een andere pompstations. Vergelijk direct de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Oud Ade?

In de regio Oud Ade kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een verloting van de regionale voetbalclub of van lokale ondernemers. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij nationale loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. het Miljoenenspel. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor doorzoek je jouw winkans, jackpot en prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld Joods Historisch Museum of Van Abbemuseum. In de tabel hieronder vind je een opsomming van loterijen in Oud Ade met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij kent bijna iedereen wel. Maar, we zien ook lucratieve lokale loterijen in Oud Ade. Je moet hierbij denken aan een evenement van de gemeentelijke sportclub en tevens de lokale middenstand. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook boodschappen. Een leuke extra: door mee te doen help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Ane.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Oud Ade zijn voldoende te vinden. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Achterhaal hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Oud Ade

De grap van een gokspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Oud Ade. In deze provincie Zuid-Holland is al een jackpot van €300000 ingevorderd! €1.000.000 of meer kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Maar, het draait niet alleen om geluk: Schat jouw winkans goed in, sla meerdere loten in (een boulevardje of straat), zet een loterijpool op, of ga voor een kleinere loterij met standaard prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de grote loterijen met prijzen van €10.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de unieke prijswinnaar in Oud Ade?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Gemakkelijk meespelen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De organisaties op deze website beschikken over een NL vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Toch, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de regio Kaag en Braassem koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de benzinestations. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Direct een staatslot kopen in Oud Ade? Check in de maps hierna een plaatselijke verkoper. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Hoog-Keppel.

loterijen-oud-ade

postcodeloterij logo

Postcode loterij Oud Ade

De bedragen van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, postcodekanjer en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €500000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Oud Ade

Dankzij een boulevard, half lot, straatje, heel lotwin jij mogelijk forse hoofdprijzen. Bijvoorbeeld €7000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De meest fantastische prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Maandelijks 100.000den winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot kies je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat lastig? Als je eenmalig een lot hebt gekocht zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Oud Ade. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of aan de hand van zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Ga dan zo’n eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!