Loterij Oud-Vossemeer Loterijen met prijzen tot €45 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Bankgiroloterij en Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meer weten over de loterij in Oud-Vossemeer? Meedoen met de verloting met met de hoogste prijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Oud-Vossemeer loten kunt kopen? Hier check je een schema met alle lopende win spellen. Je kunt ze vergelijken door middel van kans om te winnen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de Shell. Ontdek ogenblikkelijk de toonaangevende loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Lopende loterijen in Oud-Vossemeer?

In de regio Oud-Vossemeer kun je deelnemen aan allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de lokale voetbalclub of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kan je ook meespelen met de grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en ook het Miljoenenspel. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen check je de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Denk aan Liliane Fonds en UNICEF. In het onderstaande overzicht vind je een overzicht met de meest populaire loterijen in Oud-Vossemeer met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij klinken bekend in de oren. Echter, er zijn hier ook leuke lokale loterijen in Oud-Vossemeer. Denk aan een verloting georganiseerd door de lokale voetbalclub plus de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook tablets. Een leuke extra: door het kopen van een lot steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Anloo.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 september 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En wat te denken van de geldprijzen van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars in en rondom Oud-Vossemeer zijn er genoeg. Wordt jij net zo rijk? Check op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Oud-Vossemeer

Uniek aan een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Oud-Vossemeer. In deze provincie Zeeland zijn diverse jackpots van €100000 opgeëist! Een miljoen is voor iedereen weggelegd! Een loterij is een kansspel. Alleen, een klein deel heb je zelf in de hand: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, sla meerdere loten in (straat of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of kies voor kleinere verlotingen met minder winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kijk verder dan de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €17.000.000,00. Mogelijk wordt jij wel de rijke prijswinnaar in Oud-Vossemeer?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De wijze van loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Moeiteloos meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in de vergelijker hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Toch, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente Tholen kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Primera, Bruna en Esso. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu jouw staatslot kopen in Oud-Vossemeer? Doorzoek hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Zoek ook naar loterij Hoogersmilde.

loterijen-oud-vossemeer

postcodeloterij logo

Postcode loterij Oud-Vossemeer

De prijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Maak kans op de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, straatprijs en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot september 2020 tot maar liefst €200000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Oud-Vossemeer

Dankzij een half lot, 1/5 staatslot, heel lot, straatjeheb jij extra kans op serieuze jackpots tot wel €16000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. Het grootste prijzenpakket en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Wekelijks heel erg veel winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 neem je 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? In de situatie wanneer jij zo nu en dan eens een lot koopt ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Oud-Vossemeer. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor loterij deelname afgeschreven. Jouw loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van je opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Vergeet niet: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot aanschaffen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan in veel gevallen tevens online met een opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!