Loterij Ouddorp Win bedragen tot €60.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij of bijvoorbeeld krasloten is het mogelijk. Nieuwsgierig naar de loterijen in Ouddorp? Zoek jij het spel met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Ouddorp een lot kan bestellen? Op onze website achterhaal je een vergelijking met alle huidige geluksspelletjes. Vergelijken kan gebaseerd op goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar bijvoorbeeld de Bruna, Ako, Primera of een andere Texaco. Check meteen de lokale en landelijke loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Ouddorp?

Rondom Ouddorp bestaan er verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een loterij van de gemeentelijke sportclub of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen bij erkende loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. de Lotto. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dat te achterhalen kijk je allereerst naar de kans om te winnen, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Neem nou Museum Arnhem en Oxfam Novib. In het onderstaande overzicht bekijk jij een analyse van loterijen in Ouddorp met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of Lucky Day kent bijna iedereen wel. Maar, er zijn ook interessante lokale loterijen in Ouddorp. Bijvoorbeeld een clubactie van de regionale sportvereniging en tevens lokale ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Vaak maak je kans op geldbedragen, plus fysieke prijzen als weekendjes weg. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Lees nu verder over loten kopen in Anna Paulowna.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. En vergeet niet de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Ouddorp zijn er meer dan je denkt. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Ouddorp

Het leuke aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Ouddorp. Rondom Zuid-Holland zijn diverse jackpots van €50000 geclaimed! Een kanjer kan zomaar bij jou vallen! Een loterij is een kansspel. Echter, je kunt het geluk een handje helpen: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, sla meerdere loten in (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met kleinere winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €22.000.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de trotse prijswinnaar in Ouddorp?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig meedoen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven op deze pagina hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is ideaal. Desalniettemin, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In en rondom Goeree-Overflakkee kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de pompstations. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je tot het moment van trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Direct jouw staatslot kopen in Ouddorp? Zoek in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Hoogeveen.

loterijen-ouddorp

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ouddorp

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn super. Win de grote straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is je lotnummer. Elke maand goede doelen steunen, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €500000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ouddorp

Met een half lot, 1/5 staatslot, straatje, heel lotwin jij misschien wel behoorlijke prijzen van zelfs €11000000. Op de 10e van de maand kans en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Wekelijks heel erg veel winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 speel je persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat lastig? Indien je een los lot koopt heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in Ouddorp. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor de loten afgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot bestellen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden door gebruik te maken van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en goede doelen!