Loterij Oudega Jackpots oplopend tot €70 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij en de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Meespelen met een loterij in Oudega? Zoek jij de loterij met de meest hoge jackpot? Of benieuwd naar waar je in Oudega een lot kopen kan? Op deze pagina tref je een overzicht met alle populaire geluksspelletjes. Vergelijkingen kun je maken via goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, kans om te winnen, prijs van een lot. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Primera, Bruna, Ako of gewoon de Shell. Vergelijk eenvoudig de toonaangevende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Oudega?

In de omgeving van Oudega kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk aan een speciale verloting van de actieve voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelfsprekend kan je ook meespelen met erkende loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of de Vriendenloterij. Wat is een interessante verloting? Hierbij doorzoek je de kans om te winnen, de jackpot, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld Maag Lever Darm Stichting en Postcode Lottery Green Challenge. In het onderstaande overzicht vind jij een opsomming van erkende loterijen in Oudega met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day kent bijna iedereen wel. Echter, we zien ook lucratieve lokale loterijen in Oudega. Bijvoorbeeld een verloting van een de lokale muziekvereniging plus de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als gratis winkelen. Maar je helpt ook: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Arcen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Oudega zijn voldoende te vinden. Wordt jij net zo rijk? Check op onze website waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Oudega

De grap van een gokje wagen is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Oudega. In de streek Friesland zijn meerdere jackpots van €950000 ingevorderd! Een kanjer kan ook jij winnen! Een verloting is een kansspel. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een boulevard of straat), zet een loterijpool op, of speel een klein gokspel met standaard winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €11.500.000,00. Mogelijk ben jij straks de rijke prijswinnaar in Oudega?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meedingen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De loterijen in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Toch, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio De Friese Meren koopt men loten bij Primera, Bruna, Ako of pompstations. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje waarmee je wellicht schatrijk wordt. Direct je staatslot kopen in Oudega? Bekijk in het plaatje hieronder een lokaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Hoogwoud.

loterijen-oudega

postcodeloterij logo

Postcode loterij Oudega

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Win de grote postcodekanjer, miljoenenjacht, straatprijs en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot augustus 2019 van wel €200000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Oudega

Dankzij een boulevard, 1/5 staatslot, heel lot, straatjedoe jij mee voor stevige hoofdprijzen van zelfs €13000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Wekelijks heel erg veel winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 neem je eigen getallen voor prijzen variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? Wanneer je sporadisch een lot bestelt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Oudega. Liever een abonnement bij een loterij? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd een eenmalig lot aanschaffen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Deelnemen aan de populairste loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en een gift aan goede doelen!