Loterij Overasselt Prijzen winnen tot wel €15 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Postcode loterij of Lucky Day is het mogelijk. Nieuwsgierig naar de loterijen in Overasselt? Alleen op zoek naar de verloting met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Overasselt een lot kopen kan? Op onze website bekijk je een schema met alle actuele verlotingen. Vergelijken doe jij gebaseerd op winkans, aantal trekkingen, jackpot, lotprijs. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar de echte beleving vind je bij o.a. de Ako, Bruna, Primera of een andere tabakswinkel. Ontdek gemakkelijk de gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Meespelen met een loterij in Overasselt?

In de omgeving van Overasselt kun je meedoen met een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Bijvoorbeeld een loterij van de gemeentelijke voetbalclub of van lokale ondernemers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met bekende loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Lotto. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij bekijk je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou Greenpeace en Museum Het Valkhof. In de tabel hieronder ontdek jij een vergelijking van veelbesproken loterijen in Overasselt met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel kent bijna iedereen wel. Maar, er zijn ook interessante lokale loterijen in Overasselt. Dit kan zijn een clubactie van de lokale sportvereniging maar ook de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot maar bijvoorbeeld ook gratis winkelen. Je voegt ook iets toe: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Baarlo.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Overweeg eens een lot kopen bij Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Overasselt zijn er meer dan je denkt. Wil jij een gokje wagen? Bekijk hieronder verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Overasselt

Het fraaie van een kansspel is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Overasselt. In de provincie Gelderland is al een jackpot van €175000 gesignaleerd! De jackpot is voor iedereen weggelegd! Geluk is een belangrijke factor. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), overweeg een loterijpool, of speel een klein gokspel met lagere uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kijk verder dan de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €24.500.000,00. Misschien ben je de unieke prijswinnaar in Overasselt?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos deelnemen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het prijzengeld wordt via internet overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen op deze pagina hebben allen een vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is fantastisch. Ondanks dat, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de regio Heumen koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera of tabakszaak . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct zo’n staatslot kopen in Overasselt? Open in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Hurdegaryp.

loterijen-overasselt

postcodeloterij logo

Postcode loterij Overasselt

De postcode loterij prijzen zijn enorm. Maak kans op de oudejaars jackpot, straatprijs, postcodekanjer en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Elke maand goede doelen steunen, meer kans met vriendenpunten, auto’s winnen, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €100000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Overasselt

Met een heel lot, boulevard, straatje, half lotwin jij mogelijk behoorlijke geldbedragen. Bijvoorbeeld €8000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor niet meer dan 2 euro pak je eigen getallen voor prijzen variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat moeizaam? Zodra jij af en toe eens een lot aanschaft heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Overasselt. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via een opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan zo’n eenmalig lot bestellen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de beste loterijen? Hoogste prijzenpot, beste winkansen en een gift aan goede doelen!