Loterij Overschild Hoofdprijzen tot €60 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Postcode loterij en ook de EuroJackpot is het mogelijk. Meer weten over de loterij in Overschild? Alleen op zoek naar het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Overschild loten kunt kopen? Op Loterijprijzen.nl bekijk je een schema met alle hedendaagse verlotingen. Vergelijkingen kun je maken gebaseerd op aantal trekkingen, lotprijs, jackpot, winkans. Je kunt de loten online bestellen, maar het kan natuurlijk ook bij de lokale Ako, Bruna, Primera en sigarenwinkel. Check snel de betrouwbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Lopende loterijen in Overschild?

In en rondom Overschild vinden we een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Daarnaast kun je ook deelnemen aan Nederlandse loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. de EuroJackpot. Welke verloting past bij jou? Om dit te bepalen doorzoek je alle winkansen, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals Dutch Caribbean Nature Alliance en Scouting Nederland. In het schema vind je een lijst met erkende loterijen in Overschild met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en de bankgiroloterij kent bijna iedereen wel. Alleen, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Overschild. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de regionale voetbalclub en tevens lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals auto’s. Een leuke extra: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Lees nu verder over loten kopen in Babyloniënbroek.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. En wat te denken van de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Overschild zijn er meer dan je denkt. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Achterhaal via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Overschild

Uniek aan een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Overschild. In de regio Groningen zijn al jackpots van €1000000 gesignaleerd! De kanjer is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Let op, je kunt jouw winkans vergroten: Schat jouw winkans goed in, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met minder prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met prijzen van €6.000.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de unieke prijswinnaar in Overschild?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen is wel veranderd. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Laagdrempelig meedoen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De loterijen op deze pagina hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Maar, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In en rondom Slochteren kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Ako, Primera of een andere supermarkt. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed tot na de prijsuitreiking. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog een staatslot kopen in Overschild? Check in de plattegrond hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Idskenhuizen.

loterijen-overschild

postcodeloterij logo

Postcode loterij Overschild

De bedragen van de postcode loterij zijn te gek. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, postcodekanjer en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, spaar vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 oplopend tot €300000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Overschild

Met bijv. een boulevard, 1/5 staatslot, heel lot, straatjemaak je kans op forse prijzen van maar liefst €5000000. Op de 10e van de maand kans en in de oudejaarsloterij. De hoogste geldbedragen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Wekelijks heel erg veel winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor slechts €2 per lot speel jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat moeizaam? In de situatie wanneer jij sporadisch een lot bestelt speel je niet automatisch mee met een volgende loterijtrekking in Overschild. Kies je voor een abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of aan de hand van je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!