Loterij Paasloo Prijzen winnen tot wel €45 miljoen?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Staatsloterij en Raffld is het voor iedereen weggelegd. Ben jij op zoek naar een loterij in Paasloo? Deelnemen aan een gokje wagen met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Paasloo een lot kopen kan? Hieronder check je een vergelijking met alle huidige loterijen. Je kunt ze vergelijken door te kijken naar hoofdprijs, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Prima, Ako, Bruna of gewoon de supermarkt. Bekijk vandaag nog de betrouwbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Paasloo?

In en rondom Paasloo kun je deelnemen aan een ruim aanbod kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Bijvoorbeeld een verloting van de regionale sportclub of van de dorpsvereniging. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij Nederlandse loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en ook de EuroJackpot. Is een verloting uitzoeken lasting? Daarvoor doorzoek je jouw winkans, jackpot en prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals Bid Network en Natuur & Milieu. In de lijst hieronder bekijk je een beter beeld van de meest populaire loterijen in Paasloo met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel zijn je vast niet onbekend. Evengoed, er zijn ook lucratieve lokale loterijen in Paasloo. Denk dan aan een evenement van de regionale voetbalclub of de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook fietsen. Mooie bijkomstigheid: door het kopen van een lot steun je een vereniging in jouw omgeving. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Baflo.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Paasloo zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Vind via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Paasloo

Het fraaie van de lotto is: het is voor iedereen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Paasloo. Rondom Overijssel zijn meerdere jackpots van €750000 voorgekomen! Een jackpot kan iedereen winnen! Geluk is een belangrijke factor. Maar, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), overweeg een loterijpool, of ga gokken met standaard winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met geldprijzen van €6.500.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in Paasloo?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De wijze van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Laagdrempelig meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De organisaties op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Ondanks dat, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Steenwijkerland koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Prima, Ako, Bruna of gewoon de supermarkt. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Snel staatsloten kopen in Paasloo? Check in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij IJlst.

loterijen-paasloo

postcodeloterij logo

Postcode loterij Paasloo

De prijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Maak kans op de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is meteen het lot. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €300000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Paasloo

Door aanschaf van half lot, straatje, boulevard, 1/5 staatslotpak jij misschien wel enorme hoofdprijzen oplopend tot €15000000. De 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 speel jij persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? In het geval dat je eenmalig een lot hebt gekocht heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Paasloo. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan jouw eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk met een opzegformulier of door een mail te sturen.

Meespelen met de beste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen ondersteunen!