Loterij Paterswolde Win bedragen tot €35.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Staatsloterij of Raffld is het voor iedereen weggelegd. Benieuwd naar de loterijen in Paterswolde? Wil je een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Paterswolde een lot kopen kan? Hier vind je een overzicht met alle lopende loterijen. Je kunt ze vergelijken door middel van kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar je kunt ook gewoon naar o.a. de Ako, Bruna, Primera of gewoon de supermarkt. Ontdek snel de Nederlandse loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Paterswolde?

In de regio Paterswolde zijn er allerlei kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de regionale muziekvereniging of van lokale winkeliers. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij gangbare loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of Lucky Day. Welke verloting past bij jou? Hierbij check je jouw winkans, hoogte van de prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je steunt het goede doel. Voorbeelden zijn Krajicek Foundation of The Hunger Project. In de bijgaande tabel check jij een analyse van veelbesproken loterijen in Paterswolde met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot zijn erg bekend. Desondanks, er zijn hier ook mooie lokale loterijen in Paterswolde. Dit kan zijn een actie van de lokale sportclub of de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de kans op een prijs is groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als televisies. Mooie bijkomstigheid: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Balloo.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Paterswolde komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check via loterijprijzen.nl de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Paterswolde

Het fraaie van de lotto is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Paterswolde. In deze provincie Drenthe zijn meerdere jackpots van €575000 gesignaleerd! De straatprijs kan voor elke deelnemer vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), overweeg een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met minder prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de populaire loterijen met geldprijzen van €24.000.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de volgende prijswinnaar in Paterswolde?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De wijze van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meedoen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De loterijen in de tabel hebben allen een vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Maar, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Tynaarlo kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de Albert Heijn. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen zo’n staatslot kopen in Paterswolde? Doorzoek in de maps hierna een plaatselijke verkoper. Lees nu verder over loterij Ingber.

loterijen-paterswolde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Paterswolde

De prijzen van de postcode loterij zijn te gek. Speel mee met de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer is jouw lot. Steun een club of vereniging naar keuze, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot augustus 2019 van wel €600000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Paterswolde

Via een straatje, half lot, heel lot, 1/5 staatslotdoe jij mee voor forse hoofdprijzen van maar liefst €8000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 selecteer je zeven getallen voor geldprijzen variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat complex? In het geval dat je eenmalig een lot hebt gekocht ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Paterswolde. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Een loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of via zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd een eenmalig lot inslaan. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen kan meestal ook online met een opzegformulier of via email.

Meedoen met de spannendste loterijen? Grootste prijzenpakket, beste winkansen en een gift aan goede doelen!