Loterij Peize Prijzen winnen tot wel €10 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Vriendenloterij of het Miljoenenspel is het mogelijk. Deelnemen aan een loterij in Peize? Deelnemen aan de loterij met de meest hoge jackpot? Of benieuwd naar waar je in Peize een lot kopen kan? Hieronder achterhaal je een vergelijking met alle hedendaagse win spellen. Het vergelijken middels winkans, het goede doel, aantal trekkingen, jackpot. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar je kunt ook gewoon naar de plaatselijke Ako, Bruna, Primera en Albert Heijn. Vergelijk razendsnel de meest populaire loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Peize?

In de omgeving van Peize kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Bijvoorbeeld een grote verloting van de actieve voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Natuurlijk kan je ook meespelen met nationale loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en tevens krasloten. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hiervoor check je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou KNCV Tuberculosefonds en Nationaal Fonds Kinderhulp. In de lijst hieronder vind je een beter beeld van de meest populaire loterijen in Peize met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot klinken bekend in de oren. Echter, je kunt ook deelnemen aan mooie lokale loterijen in Peize. Denk aan een clubactie van de actieve muziekvereniging plus lokale winkeliers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als taarten. Een fijn gevolg: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Banholt.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Overweeg ook eens de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Peize zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Bekijk hieronder waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Peize

Het mooie aan de lotto is: iedereen kan winnen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Peize. In de provincie Drenthe zijn diverse jackpots van €825000 gevallen! Een straatprijs kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Maar, je hebt wel een kleine invloed: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, sla meerdere loten in (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met kleinere prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de grote loterijen met jackpots van €19.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de rijke prijswinnaar in Peize?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Moeiteloos meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is super. Alleen, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de regio Noordenveld kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Bruna, Primera of tabakswinkel. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Het maakt het nog spannender: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct jouw staatslot kopen in Peize? Bekijk in de plattegrond hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij It Heidenskip.

loterijen-peize

postcodeloterij logo

Postcode loterij Peize

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Maak kans op de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. De loterij steunt 50 goede doelen, extra kans met vriendenpunten, de autoprijs, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €1000000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Peize

Dankzij een 1/5 staatslot, heel lot, half lot, straatjepak jij misschien wel forse droomprijzen van zelfs €12000000. De 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De grootste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en altijd aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot pak je persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat complex? In de situatie wanneer jij incidenteel een lot koopt krijg je niet automatische een lot in een volgende loterijtrekking in Peize. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot aanschaffen. Het gemak van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online aan de hand van het opzegformulier of via email.

Meedoen met de spannendste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en goede doelen!