Loterij Pesse Win bedragen tot €15 miljoen?

Wie droomt er niet van? In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij en ook krasloten is het voor iedereen weggelegd. Meer weten over de loterij in Pesse? Wil je een geluksspel met met de hoogste prijs? Of wil je achterhalen waar je in Pesse loten kunt kopen? Op Loterijprijzen.nl tref je een lijst met alle populaire geluksspelletjes. Het vergelijken door te kijken naar prijs van een lot, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen. Het snelste kun je online loten kopen, maar het kan natuurlijk ook bij de plaatselijke Primera, Bruna, Ako of Esso. Check simpel & snel de grote loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Lopende loterijen in Pesse?

In Pesse bestaan er allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de actieve sportvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kan je ook loten kopen bij de grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de Vriendenloterij. Wat is een interessante verloting? Om dit te bepalen analyseer je alle winkansen, de jackpot, en het aantal uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan Mama Cash en Van Gogh Museum. In de tabel hieronder achterhaal je een analyse van erkende loterijen in Pesse met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of Raffld zijn je vast niet onbekend. Evengoed, er zijn ook lucratieve lokale loterijen in Pesse. Je moet hierbij denken aan een verloting georganiseerd door de gemeentelijke sportvereniging plus de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot maar bijvoorbeeld ook hotelbonnen. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Barendrecht.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van een lot kopen bij Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En vergeet niet de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Pesse zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Check op deze pagina lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Pesse

Uniek aan een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Pesse. In de regio Drenthe zijn diverse jackpots van €150000 voorgevallen! Zo’n enorme prijs kan voor elke deelnemer vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Let op, je kunt het geluk een handje helpen: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga gokken met kleinere prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de grotere loterij-bedrijven met hoofdprijzen van €1.500.000,00. Mogelijk ben jij straks de grote prijswinnaar in Pesse?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De organisaties op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is fantastisch. Echter, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de buurt van Hoogeveen kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je op een veilige plek tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Direct jouw staatslot kopen in Pesse? Zoek in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Jabeek.

loterijen-pesse

postcodeloterij logo

Postcode loterij Pesse

De bedragen van de postcode loterij zijn gigantisch. Win de grote oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is meteen het lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €900000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Pesse

Met bijv. een 1/5 staatslot, heel lot, straatje, boulevardwin jij mogelijk fikse prijzen oplopend tot €7000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. Het grootste prijzenpakket en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, gratis loten, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en altijd aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Wekelijks heel erg veel winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Met je persoonlijke €2 lot pak jij zeven getallen voor geldprijzen variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat lastig? Als je incidenteel een lot koopt ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Pesse. Liever een abonnement bij een loterij? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd je eenmalig lot kopen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de leukste loterijen? De hoogste prijzen, extra winkans en goede doelen helpen!