Loterij Rockanje Loterijen met prijzen tot €35 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij en bijv. de EuroJackpot kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meer weten over de loterij in Rockanje? Deelnemen aan het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Rockanje een lot kunt bemachtigen? Hier vind je een lijst met alle lopende loterijen. Vergelijken kan middels kans om te winnen, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot. Het snelste kun je online loten kopen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de lokale Bruna, Primera, Ako en Texaco. Bekijk onmiddellijk de lokale en landelijke loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Welke loterijen zijn er in Rockanje?

Rondom Rockanje zijn er een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Dat kan zijn een grote verloting van de lokale muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan landelijke loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of ook Lucky Day. Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor analyseer je jouw winkans, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Kröller-Müller Museum en Museum Het Valkhof. In de bijgaande tabel check jij een beter beeld van erkende loterijen in Rockanje met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Toch, je kunt hier ook een gokje wagen in een interessante lokale loterijen in Rockanje. Denk aan een verloting georganiseerd door de actieve voetbalclub plus lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en naturaprijzen als gratis winkelen. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Blije.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Rockanje zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Ontdek hieronder de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Rockanje

De grap van een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Rockanje. Rondom Zuid-Holland is al een jackpot van €225000 ingevorderd! Een miljoen is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), overweeg een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Sta je dus niet blind op de populaire loterijen met prijzen van €18.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de nieuwe prijswinnaar in Rockanje?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meedoen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De aanbieders op deze pagina hebben allen een vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is erg handig. Desalniettemin, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de buurt van Westvoorne kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Ako, Primera en supermarkt. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen je staatslot kopen in Rockanje? Check in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Kornhorn.

loterijen-rockanje

postcodeloterij logo

Postcode loterij Rockanje

De bedragen van de postcode loterij zijn super. Maak kans op de straatprijs, oudejaars jackpot, postcodekanjer en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is jouw lot. Elke maand goede doelen steunen, extra kans met vriendenpunten, auto’s winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 tot wel €700000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Rockanje

Met een boulevard, heel lot, 1/5 staatslot, straatjeding je mee om stevige droomprijzen van maar liefst €12000000. Op de 10e van de maand kans en in de oudejaarsloterij. De meest fantastische prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel je persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat moeizaam? Indien je incidenteel een lot koopt heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Rockanje. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kan je telefonisch opzeggen of door het sturen van de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Goed om te weten: er is in de regel een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot kopen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen steunen!