Loterij Rolde Prijzen winnen tot wel €75 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij en ook Lucky Day kan iedereen rijk worden. Deelnemen aan een loterij in Rolde? Meedoen met een gokje wagen met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Rolde een lot kopen kan? Op Loterijprijzen.nl vind je een schema met alle lopende win spellen. Het vergelijken middels hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs, kans om te winnen, prijs van een lot. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar je kunt ook gewoon naar bijvoorbeeld de Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de Albert Heijn. Ontdek direct de gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Rolde?

In Rolde kun je meedoen met verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een verloting van de plaatselijke voetbalclub of van de lokale middenstand. Vanzelf kun je ook deelnemen aan populaire loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de EuroJackpot. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dat te achterhalen doorzoek je alle winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Neem nou Liliane Fonds of Sea Shepherd. In de bijgaande tabel check je een lijst met betrouwbare loterijen in Rolde met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto of krasloten kennen we natuurlijk allemaal. Desondanks, we zien ook mooie lokale loterijen in Rolde. Dit kan zijn een verloting georganiseerd door de gemeentelijke voetbalvereniging maar ook zelfstandige ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt een grote kans op een prijs. Men maakt kans op een jackpot en naturaprijzen als hotelbonnen. Maar je helpt ook: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Nu ook online: loten kopen in Boekel.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Wat te denken van jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Rolde zijn voldoende te vinden. Wordt jij net zo rijk? Achterhaal via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Rolde

Uniek aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Rolde. In de provincie Drenthe zijn meerdere jackpots van €450000 geclaimed! Een jackpot kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, het is niet uitsluitend geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of kies voor kleinere verlotingen met minder prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de populaire loterijen met hoofdprijzen van €11.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de grote prijswinnaar in Rolde?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig meespelen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders in de tabel beschikken over een NL vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is ideaal. Echter, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Aa en Hunze kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera of supermarkt. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog je staatslot kopen in Rolde? Zoek in de maps hierna een plaatselijke verkoper. Mensen zochten ook naar: loterij Krabbendijke.

loterijen-rolde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Rolde

De jackpots van de postcode loterij zijn immens. Win de grote straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer + 2 letters is je lot. Je bepaalt zelf het goede doel, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €100000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Rolde

Via een boulevard, straatje, heel lot, half lotdoe jij mee voor enorme hoofdprijzen van maar liefst €14000000. De 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot neem jij zeven getallen voor geldprijzen startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? Indien je incidenteel een lot koopt heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Rolde. Liever een abonnement bij een loterij? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice hoewel het ook kan met jouw opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot kiezen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen ondersteunen!