Loterij Schagen Hoofdprijzen tot €35 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij en Raffld kan iedereen rijk worden. Deelnemen aan een loterij in Schagen? Alleen op zoek naar de verloting met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Schagen een lot kopen kan? Op deze website bekijk je een lijst met alle lopende geluksspelletjes. Vergelijken doe jij door middel van het goede doel, winkans, aantal trekkingen, jackpot. Het snelste kun je online loten kopen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij bijvoorbeeld de Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Vergelijk nu de gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Schagen?

In de omgeving van Schagen kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een speciale verloting van de lokale voetbalclub of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend heb je de optie mee te spelen met betrouwbare grote loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en ook de Bankgiroloterij. Wat is een interessante verloting? Om dit te bepalen doorzoek je de winkansen, hoogte van de prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Leprastichting of Voedselbanken Nederland. In de lijst hieronder vind jij een overzicht met betrouwbare loterijen in Schagen met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot kennen we natuurlijk allemaal. Evengoed, we zien ook lucratieve lokale loterijen in Schagen. Denk dan aan een clubactie van de regionale sportvereniging of de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de kans op een prijs is groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als fietsen. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Britswert.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Overweeg ook eens de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Schagen zijn er meer dan je denkt. Wordt jij net zo rijk? Vind hieronder waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Schagen

Uniek aan de lotto is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Schagen. In de streek Noord-Holland zijn diverse jackpots van €650000 gevallen! De straatprijs is voor iedereen weggelegd! Geluk is een belangrijke factor. Let op, het draait niet alleen om geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of ga gokken met kleinere winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met geldprijzen van €6.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de gelukkige prijswinnaar in Schagen?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Probleemloos deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt via internet overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Desondanks, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de gemeente Schagen koopt men loten bij Bruna, Ako, Primera of een andere supermarkt. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct je staatslot kopen in Schagen? Bekijk in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Ledeacker.

loterijen-schagen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Schagen

De postcode loterij prijzen zijn te gek. Win de grote straatprijs, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en oudejaarsloterij, entreekaarten, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer vormt jouw lotnr. Je bepaalt zelf het goede doel, meer kans met vriendenpunten, een auto winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €400000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Schagen

Met een boulevard, half lot, straatje, heel lotdoe jij mee voor serieuze prijzen oplopend tot €12000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en unieke aanbiedingen bij automatische deelname. Maandelijks 100.000den winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot selecteer jij persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? Indien je af en toe eens een lot aanschaft ben je niet gebonden aan een volgende loterijtrekking in Schagen. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met jouw opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot inslaan. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden door gebruik te maken van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? De absolute jackpot, beste winkansen en goede doelen!