Loterij Schardam Hoofdprijzen tot €25 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Staatsloterij en Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Deelnemen aan een loterij in Schardam? Meedoen met een gokje wagen met de vetste jackpot? Of wil jij weten waar men in Schardam een lot kan bestellen? Op onze website achterhaal je een tabel met alle hedendaagse verlotingen. Vergelijken doe jij door middel van lotprijs, aantal trekkingen, het goede doel, jackpot. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de lokale Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de Esso. Check direct de Nederlandse loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Schardam?

In de regio Schardam kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een verloting van de lokale sportclub of van de lokale middenstand. Uiteraard kun je ook deelnemen aan erkende loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor analyseer je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Kunsthal Rotterdam en Natuur & Milieu. In de lijst hieronder vind je een beter beeld van erkende loterijen in Schardam met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en het Miljoenenspel zijn erg bekend. Echter, we onderscheiden ook interessante lokale loterijen in Schardam. Denk aan een evenement van de gemeentelijke sportvereniging maar ook lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. Vaak maak je kans op geldbedragen, en naturaprijzen als gratis winkelen. Mooie bijkomstigheid: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Broekland.


Trekking juli 2019

Ook in juli 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Om een voorbeeld te noemen: een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 juli 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de geldprijzen van de nationale postcode loterij in juli 2019. Prijswinnaars in en rondom Schardam zijn er meer dan je denkt. Wordt jij net zo rijk? Detecteer via loterijprijzen.nl de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Schardam

De grap van een kansspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Schardam. In de streek Noord-Holland zijn diverse jackpots van €75000 ingevorderd! Een jackpot kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Maar, je kunt het geluk een handje helpen: Schat jouw winkans goed in, bestel altijd meerdere loten (een straatje, of boulevardje), zet een loterijpool op, of speel een klein gokspel met beperkte uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Sta je dus niet blind op de landelijke loterijen waar je meedingt om bedragen van €3.000.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in Schardam?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De wijze van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Probleemloos deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De organisaties op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is super. Maar, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de omgeving Zeevang koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera of benzinepompen. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot na de prijsuitreiking. Het maakt het nog spannender: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen staatsloten kopen in Schardam? Check in de plattegrond hieronder een plaatselijke verkoper. Lees nu verder over loterij Leermens.

loterijen-schardam

postcodeloterij logo

Postcode loterij Schardam

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Win de grote oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en cadeaubonnen, ijsprijs, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer + 2 letters is je lot. Je bepaalt zelf het goede doel, vriendenpunten, een auto winnen, een enorme prijzenpot in juli 2019 oplopend tot €400000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Schardam

Met bijv. een boulevard, straatje, half lot, 1/5 staatslotwin jij mogelijk forse hoofdprijzen van wel €12000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De meest fantastische prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 pak jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? Indien je een los lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Schardam. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via jouw opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot kiezen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de beste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen helpen!