Loterij Scheulder Prijzen winnen tot wel €25.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij of bijvoorbeeld de EuroJackpot is het voor iedereen weggelegd. Nieuwsgierig naar de loterijen in Scheulder? Meedoen met een geluksspel met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Scheulder loten kunt kopen? Op deze pagina achterhaal je een lijst met alle actuele geluksspelletjes. Het vergelijken middels het goede doel, winkans, aantal trekkingen, lotprijs. Het snelste kun je online loten kopen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera en supermarkt. Ontdek nu de betrouwbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Scheulder?

In de regio Scheulder zijn er uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een speciale verloting van de lokale sportclub of van de dorpsvereniging. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij de grote loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of de Lotto. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij check je jouw winkans, jackpot en prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Zoals Milieudefensie of Oranje Fonds. In de lijst hieronder tref je een overzicht met erkende loterijen in Scheulder met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel klinken bekend in de oren. Desondanks, er zijn hier ook interessante lokale loterijen in Scheulder. Dit kan zijn een evenement van de plaatselijke sportclub maar ook lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als een overnachting. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen ondersteun je lokale initiatieven. Nu ook online: loten kopen in Buchten.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Scheulder zijn voldoende te vinden. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check op deze pagina verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Scheulder

Het mooie aan een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Scheulder. In deze provincie Limburg is al een jackpot van €350000 gevallen! De jackpot is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Schat jouw winkans goed in, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kijk verder dan de internationale loterijen met geldprijzen van €22.500.000,00. Wellicht val je in de prijzen als de gelukkige prijswinnaar in Scheulder?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier van loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Gemakkelijk meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Toch, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In en rondom Eijsden-Margraten kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of gewoon de sigarenwinkel . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Je moet hem veilig opbergen totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen zo’n staatslot kopen in Scheulder? Vind in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Lemelerveld.

loterijen-scheulder

postcodeloterij logo

Postcode loterij Scheulder

De prijzen van de postcode loterij zijn super. Maak kans op de straatprijs, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en oudejaarsloterij, entreekaarten, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer vormt jouw lotnr. Elke maand goede doelen steunen, extra kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 van wel €600000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Scheulder

Door aanschaf van heel lot, straatje, boulevard, 1/5 staatslotpak jij misschien wel enorme geldbedragen. Bijvoorbeeld €23000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De grootste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Loten kosten maar €2,00 speel je 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? Wanneer je sporadisch een lot bestelt zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in Scheulder. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of via zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd je eenmalig lot kiezen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online met een opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Aanmelden voor de beste loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en een gift aan goede doelen!