Loterij Sint Odiliënberg Win bedragen tot €55 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij of krasloten kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Sint Odiliënberg? Meedoen met een geluksspel met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Sint Odiliënberg een lot bestellen kunt? Hieronder tref je een schema met alle actuele spellen. Vergelijken doe jij op basis van winkans, het goede doel, jackpot, aantal trekkingen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Bruna, Ako, Primera of gewoon de supermarkt. Check direct de betrouwbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Sint Odiliënberg?

In en rondom Sint Odiliënberg bestaan er een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de regionale sportvereniging of van de lokale middenstand. Uiteraard kun je ook deelnemen aan nationale loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of ook de Lotto. Wat is een interessante verloting? Om dat te achterhalen analyseer je de winkansen, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Zoals IVN en Rijksmuseum Amsterdam. In het schema achterhaal je een lijst met veelbesproken loterijen in Sint Odiliënberg met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij klinken bekend in de oren. Alleen, er zijn ook mooie lokale loterijen in Sint Odiliënberg. Denk aan een verloting van een de regionale voetbalclub maar ook de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en de kans op een prijs is groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, plus fysieke prijzen als weekendjes weg. Mooie bijkomstigheid: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Lees nu verder over loten kopen in De Cocksdorp.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. En vergeet niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Sint Odiliënberg komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Sint Odiliënberg

Het fraaie van een gokje wagen is: het is voor iedereen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Sint Odiliënberg. In de provincie Limburg zijn diverse jackpots van €425000 geclaimed! De kanjer is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Goed om te weten, het draait niet alleen om geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met kleinere prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de populaire loterijen waar je meedingt om bedragen van €9.000.000,00. Misschien ben je de trotse prijswinnaar in Sint Odiliënberg?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos deelnemen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is erg handig. Desondanks, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Roerdalen kan jij loten kopen bij bijv. Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de Esso. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot het moment van trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct zo’n staatslot kopen in Sint Odiliënberg? Bekijk in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Loon op Zand.

loterijen-sint-odilienberg

postcodeloterij logo

Postcode loterij Sint Odiliënberg

De prijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Speel mee met de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer is meteen het lot. Elke maand goede doelen steunen, meer kans met vriendenpunten, een auto winnen, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 van wel €700000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Sint Odiliënberg

Door aanschaf van boulevard, half lot, 1/5 staatslot, straatjemaak jij aanspraak op gigantische prijzen van wel €13000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuur steunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot neem jij 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? Indien je sporadisch een lot bestelt speel je niet automatisch mee met de recente loterijtrekking in Sint Odiliënberg. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) via de bank lotengeld afgeboekt. Je loterij contract kan je telefonisch opzeggen of aan de hand van de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan het eenmalig lot kiezen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement stopzetten kan in veel gevallen tevens online aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en goede doelen steunen!