Loterij Soest Prijzen winnen tot wel €85 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Door mee te spelen aan een loterij als de Vriendenloterij en bijv. de EuroJackpot kan dit zomaar. Ben jij op zoek naar een loterij in Soest? Wil je een gokje wagen met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Soest een lot kunt bemachtigen? Op deze pagina vind je een lijst met alle hedendaagse verlotingen. Vergelijken kan middels prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de Jumbo. Check à la minute de meest populaire loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Soest?

In de regio Soest vinden we een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een verloting van de regionale sportclub of van de dorpsvereniging. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met nationale loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of krasloten. Voor welke verloting moet ik gaan? Hierbij kijk je allereerst naar alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals Museum Boijmans Van Beuningen en Van Abbemuseum. In de tabel hieronder tref je een beter beeld van de meest populaire loterijen in Soest met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of krasloten kent bijna iedereen wel. Alleen, je treft daar ook interessante lokale loterijen in Soest. Dit kan zijn een clubactie van de lokale muziekvereniging plus lokale ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en naturaprijzen als etentjes. Je voegt ook iets toe: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in De Wilp.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Soest zijn er wel degelijk! Wil jij een gokje wagen? Detecteer hieronder waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Soest

Het mooie aan een loterij is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Soest. In de provincie Utrecht zijn diverse jackpots van €425000 opgeëist! Een kanjer kan voor elke deelnemer vallen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, het draait niet alleen om geluk: Selecteer een spel met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), zet een loterijpool op, of ga voor een kleinere loterij met kleinere prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €23.500.000,00. Wellicht wordt jij wel de volgende prijswinnaar in Soest?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier waarop we loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De kansspelen in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is ideaal. Alleen, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de regio Soest koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Primera, Ako of gewoon de supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Snel een staatslot kopen in Soest? Open hieronder een verkooppunt in de buurt. Zoek ook naar loterij Maashees.

loterijen-soest

postcodeloterij logo

Postcode loterij Soest

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Zo profiteer je van de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, postcodekanjer en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €700000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Soest

Dankzij een half lot, boulevard, heel lot, 1/5 staatslotwin jij misschien wel behoorlijke jackpots. Denk aan €20000000. De 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, gratis loten of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Elke week ontelbare mazzelaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 kies je persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat complex? In de situatie wanneer jij incidenteel een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Soest. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of aan de hand van jouw opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Onthoud wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan jouw eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het annuleren van zo’n abonnement is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de beste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, beste winkansen en goede doelen helpen!