Loterij Sondel Hoofdprijzen tot €15.000.000?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Staatsloterij of Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meespelen met een loterij in Sondel? Deelnemen aan het spel met de meest hoge jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Sondel een lot kunt bemachtigen? Hieronder tref je een overzicht met alle actuele verlotingen. Vergelijken kan middels kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Je kunt de loten online bestellen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij o.a. de Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de Albert Heijn. Ontdek binnen een paar minuten de erkende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Sondel?

In Sondel vinden we verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook loten kopen bij de grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en ook het Miljoenenspel. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen analyseer je de winkansen, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je steunt het goede doel. Voorbeelden zijn Het Concertgebouw of Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. In de tabel hieronder tref jij een overzicht met loterijen in Sondel met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day zijn erg bekend. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een leuke lokale loterijen in Sondel. Denk aan een evenement van de plaatselijke sportclub plus lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de kans op een prijs is groot. Men maakt kans op een jackpot en naturaprijzen als cadeaubonnen. Je voegt ook iets toe: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Deelen.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 oktober 2020 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars in Sondel komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Detecteer op deze pagina verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Sondel

Het leuke aan de lotto is: het is voor iedereen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Sondel. Rondom Friesland zijn al jackpots van €550000 opgeëist! Een straatprijs is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Let op, het is niet uitsluitend geluk: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (een straatje, of boulevardje), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of kies voor kleinere verlotingen met mindere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met jackpots van €13.500.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de nieuwe prijswinnaar in Sondel?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Probleemloos deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt direct overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven in het overzicht hebben allen een vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Echter, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In en rondom De Friese Meren kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de Esso. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu zo’n staatslot kopen in Sondel? Open in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Makkinga.

loterijen-sondel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Sondel

De prijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Zo profiteer je van de postcodekanjer, miljoenenjacht, straatprijs en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer is je lotnummer. De loterij steunt 50 goede doelen, spaar vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in oktober 2020 van zeker €500000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Sondel

Met bijv. een straatje, half lot, heel lot, 1/5 staatslotwin jij misschien wel interessante geldbedragen van wel €20000000. Uitslag elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuurprojecten ondersteunen en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, gratis loten, elektronica winnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Wekelijks heel erg veel winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 kies jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog complex? Zodra jij een enkele keer je geluk wil beproeven heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in Sondel. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Jouw loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot bestellen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de populairste loterijen? De hoogste prijzen, hoogste winkans en goede doelen helpen!