Loterij t Haantje Win bedragen tot €35 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Staatsloterij of de EuroJackpot is het mogelijk. Meespelen met een loterij in t Haantje? Deelnemen aan de verloting met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in t Haantje loten kunt kopen? Op onze website tref je een vergelijking met alle lopende verlotingen. Vergelijkingen kun je maken middels goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Ako, Primera, Bruna of een andere sigarenzaak. Vergelijk direct de gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in t Haantje?

In en rondom t Haantje kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Bijvoorbeeld een loterij van de actieve voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook loten kopen bij erkende loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Bankgiroloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen check je de winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Artsen zonder Grenzen en vfonds. In de bijgaande tabel vind je een overzicht met loterijen in t Haantje met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en het Miljoenenspel kent bijna iedereen wel. Desondanks, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in t Haantje. Dit kan zijn een verloting van een de gemeentelijke sportclub plus lokale winkeliers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als voetbaltickets. Een leuke extra: door mee te doen help je lokale stichtingen / verenigingen. Lees nu verder over loten kopen in Driehuis.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van t Haantje komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Bekijk op deze pagina waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit t Haantje

Het leuke aan de lotto is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in t Haantje. Rondom Drenthe zijn meerdere jackpots van €950000 opgeëist! Een jackpot kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Selecteer een spel met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), neem deel aan een loterijpool, of ga gokken met minder winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de internationale loterijen met geldprijzen van €13.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de unieke prijswinnaar in t Haantje?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De gokbedrijven op deze pagina hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is fantastisch. Desalniettemin, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Coevorden kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de tabakszaak . Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu je staatslot kopen in t Haantje? Zoek hieronder een lokaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Mijdrecht.

loterijen-t-haantje

postcodeloterij logo

Postcode loterij t Haantje

De postcode loterij prijzen zijn onwijs hoog. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot april 2020 tot wel €600000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij t Haantje

Door aanschaf van boulevard, heel lot, 1/5 staatslot, straatjeding je mee om forse prijzen van maar liefst €7000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. Het grootste prijzenpakket en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot kies jij zeven getallen voor geldprijzen vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat complex? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht ding je niet automatisch mee in de nieuwe loterijtrekking in t Haantje. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor de loten afgeschreven. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of aan de hand van je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot kopen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online met een opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en goede doelen steunen!