Loterij Urk Hoofdprijzen tot €55.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Staatsloterij of het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Meer weten over de loterij in Urk? Deelnemen aan de loterij met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Urk een lot kan bestellen? Hieronder check je een vergelijking met alle hedendaagse geluksspelletjes. Vergelijken kan door te kijken naar hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar je kunt ook gewoon naar bijvoorbeeld de Prima, Ako, Bruna of gewoon de sigarenzaak. Vergelijk simpel & snel de toonaangevende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Urk?

Rondom Urk kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de lokale muziekvereniging of van lokale ondernemers. Natuurlijk kan je ook loten kopen bij erkende loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. Raffld . Is een verloting uitzoeken lasting? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar jouw winkans, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Mama Cash en Naturalis Biodiversity Center. In het onderstaande overzicht check je een opsomming van erkende loterijen in Urk met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij zijn erg bekend. Toch, je kunt hier ook een gokje wagen in een interessante lokale loterijen in Urk. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de gemeentelijke muziekvereniging of lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de kans op een prijs is groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en tastbare prijzen zoals een overnachting. Een fijn gevolg: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Lees nu verder over loten kopen in Enter.


Trekking november 2019

Ook in november 2019 staan er volop trekkingen gepland. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 november 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in november 2019. Prijswinnaars uit Urk zijn voldoende te vinden. Wil je ook zo rijk worden? Vind hieronder lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Urk

Uniek aan een loterij is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Urk. In de regio Flevoland zijn al jackpots van €1000000 gesignaleerd! De jackpot kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Alleen, je kunt jouw winkans vergroten: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Sta je dus niet blind op de populaire loterijen met geldprijzen van €14.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en val je in de prijzen als de gelukkige prijswinnaar in Urk?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Gemakkelijk meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De eventuele prijzen hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven in het overzicht hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Toch, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de omgeving Urk koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera of gewoon de sigarenzaak. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot het moment van trekking. Het maakt het nog spannender: je hebt iets bij je waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in Urk? Vind hieronder een regionaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Nieuwlande.

loterijen-urk

postcodeloterij logo

Postcode loterij Urk

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Win de grote postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, ijsprijs, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is meteen het lot. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in november 2019 van wel €400000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Urk

Via een half lot, 1/5 staatslot, straatje, heel lotding je mee om aantrekkelijke geldbedragen tot wel €7000000. De 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De meest fantastische prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 neem je eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? Wanneer je een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Urk. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan een eenmalig lot aanschaffen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement opzeggen kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de populairste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen steunen!