Loterij Venhuizen Hoofdprijzen tot €80.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? In één klap schatrijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Postcode loterij en de EuroJackpot is het mogelijk. Benieuwd naar de loterijen in Venhuizen? Deelnemen aan de loterij met de vetste jackpot? Of wil jij weten waar men in Venhuizen een lot bestellen kunt? Hier achterhaal je een vergelijking met alle hedendaagse verlotingen. Het vergelijken via aantal trekkingen, lotprijs, jackpot, het goede doel. Je kunt de loten online bestellen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de pompstations. Ontdek direct alle loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Venhuizen?

In en rondom Venhuizen kun je meedoen met verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de actieve voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast heb je de optie mee te spelen met populaire loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of Raffld . Is een verloting uitzoeken lasting? Hierbij kijk je allereerst naar jouw winkans, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Neem nou Cordaid en Postcode Lottery Green Challenge. In het onderstaande overzicht ontdek jij een beter beeld van de meest populaire loterijen in Venhuizen met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of Raffld zijn je vast niet onbekend. Desondanks, je kunt hier ook een gokje wagen in een lucratieve lokale loterijen in Venhuizen. Dit kan zijn een actie van de regionale muziekvereniging en tevens lokale ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt een grote kans op een prijs. Vaak maak je kans op geldbedragen, en naturaprijzen als concertkaartjes. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Fijnaart.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. En vergeet niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Venhuizen zijn er genoeg. Wordt jij net zo rijk? Vind hierna waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Venhuizen

Het mooie aan een kansspel is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Venhuizen. In de streek Noord-Holland zijn meerdere jackpots van €875000 voorgekomen! Een miljoen kan voor elke deelnemer vallen! Geluk is een belangrijke factor. Maar, je kunt het geluk een handje helpen: Selecteer een spel met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met beperkte uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Sta je dus niet blind op de grote loterijen met hoofdprijzen van €5.500.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de rijke prijswinnaar in Venhuizen?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De wijze van loten kopen verandert wel. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Laagdrempelig meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desalniettemin, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Drechterland kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera en pompstations. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot na de prijsuitreiking. Dit heeft iets magisch: je bezit een lot wat jou miljonair kan maken. Nu een staatslot kopen in Venhuizen? Doorzoek in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Noordbeemster.

loterijen-venhuizen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Venhuizen

De jackpots van de postcode loterij zijn te gek. Speel mee met de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer + 2 letters is je lot. Steun een club of vereniging naar keuze, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot augustus 2019 van zeker €800000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Venhuizen

Met bijv. een heel lot, boulevard, half lot, 1/5 staatslotdoe jij mee voor enorme droomprijzen van wel €5000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste geldbedragen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro pak je eigen getallen voor prijzen variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? In de situatie wanneer jij eenmalig een lot hebt gekocht krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Venhuizen. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan het eenmalig lot aanschaffen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het beëindigen van een abonnement is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen helpen!