Loterij Vessem Jackpots oplopend tot €35.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij of bijvoorbeeld Lucky Day kan iedereen rijk worden. Deelnemen aan een loterij in Vessem? Wil je het spel met met de hoogste prijs? Of benieuwd naar waar je in Vessem loten kunt kopen? Op Loterijprijzen.nl vind je een schema met alle hedendaagse spellen. Vergelijken doe jij op basis van lotprijs, winkans, het goede doel, aantal trekkingen. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako of een andere Esso. Ontdek eenvoudig de grote loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Vessem?

Rondom Vessem zijn er allerlei kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een verloting van de lokale sportclub of van de lokale middenstand. Uiteraard kan je ook een gokje wagen bij landelijke loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Lotto. Wat is een interessante verloting? Om dit te bepalen doorzoek je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Bijvoorbeeld KiKa en Stichting MS Research. In het onderstaande overzicht achterhaal jij een lijst met de meest populaire loterijen in Vessem met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of Raffld zijn erg bekend. Maar, we zien ook lucratieve lokale loterijen in Vessem. Denk dan aan een verloting van een de regionale sportclub en de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook gratis winkelen. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen draag jij je steentje bij in jouw regio. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Fleringen.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 september 2020 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars in en rondom Vessem zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Vessem

Het fraaie van de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Vessem. In de streek Noord-Brabant zijn al jackpots van €575000 ingevorderd! De hoofdprijs kan iedereen winnen! Een loterij is een kansspel. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met prijzen van €5.500.000,00. Misschien wordt jij wel de fortuinlijke prijswinnaar in Vessem?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De plek waar we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Moeiteloos meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De loterijen in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is ideaal. Alleen, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de regio Eersel koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera of een andere Shell. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets bij je wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu je staatslot kopen in Vessem? Bekijk hieronder een regionaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Noordeloos.

loterijen-vessem

postcodeloterij logo

Postcode loterij Vessem

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn enorm. Maak kans op de oudejaars jackpot, straatprijs, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, ijsprijs, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer is jouw lot. Elke maand goede doelen steunen, vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot september 2020 oplopend tot €900000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Vessem

Via een straatje, 1/5 staatslot, boulevard, half lotmaak jij aanspraak op fikse prijzen. Bijvoorbeeld €13000000. Trekking 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Elke week ontelbare mazzelaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 kies je 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog complex? In de situatie wanneer jij gewoon een keer een lot koopt heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in Vessem. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor de loten afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot kopen. Het gemak van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk middels het opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, beste winkansen en goede doelen helpen!