Loterij Waardenburg Loterijen met prijzen tot €50.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij en bijv. Lucky Day kan iedereen rijk worden. Nieuwsgierig naar de loterijen in Waardenburg? Zoek jij een gokje wagen met de vetste jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Waardenburg een lot kunt bemachtigen? Op deze website bekijk je een tabel met alle actuele verlotingen. Het vergelijken door te kijken naar jackpot, het goede doel, winkans, aantal trekkingen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar de echte beleving vind je bij de lokale Ako, Primera, Bruna en Texaco. Check razendsnel de gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Welke loterijen zijn er in Waardenburg?

In de omgeving van Waardenburg kun je deelnemen aan allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Dat kan zijn een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke sportvereniging of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook loten kopen bij de grote loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en tevens Raffld . Wat is voor mij een geschikte verloting? Hiervoor check je alle winkansen, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je steunt het goede doel. Voorbeelden zijn Leprastichting of Nederlands Openluchtmuseum. In het schema vind je een vergelijking van loterijen in Waardenburg met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel klinken bekend in de oren. Evengoed, je kunt hier ook een gokje wagen in een lucratieve lokale loterijen in Waardenburg. Dit kan zijn een actie van de regionale sportvereniging plus de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is enorm. Men maakt kans op een jackpot plus fysieke prijzen als auto’s. Maar je helpt ook: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Gieten.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. En wat te denken van de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Waardenburg zijn er meer dan je denkt. Wil je ook zo rijk worden? Bekijk op onze website waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Waardenburg

De grap van een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Waardenburg. Rondom Gelderland zijn al jackpots van €250000 gesignaleerd! Een jackpot kan zomaar bij jou vallen! Een loterij is een kansspel. Let op, je kunt het geluk een handje helpen: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), overweeg een loterijpool, of ga gokken met kleinere prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kies niet enkel voor de grote loterijen met geldprijzen van €25.000.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de unieke prijswinnaar in Waardenburg?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Gemakkelijk deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De organisaties in de tabel hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is fantastisch. Alleen, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In en rondom Neerijnen kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de sigarenzaak. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Nu zo’n staatslot kopen in Waardenburg? Bekijk hieronder een regionaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Ooltgensplaat.

loterijen-waardenburg

postcodeloterij logo

Postcode loterij Waardenburg

De bedragen van de postcode loterij zijn super. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, ijsprijs, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is je lotnummer. Elke maand goede doelen steunen, meer kans met vriendenpunten, een auto winnen, fikse prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €700000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Waardenburg

Dankzij een 1/5 staatslot, heel lot, straatje, half lotwin jij misschien wel enorme geldbedragen. Denk aan €19000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 neem je persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; maken ze dat ingewikkeld? Wanneer je zo nu en dan eens een lot koopt zit je niet direct vast aan de nieuwe loterijtrekking in Waardenburg. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan je eenmalig lot kiezen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden met een opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? De absolute jackpot, beste winkansen en een gift aan goede doelen!