Loterij Warten Win bedragen tot €50 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? In één klap schatrijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Bankgiroloterij en krasloten kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Warten? Meedoen met een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of benieuwd naar waar je in Warten een lot kan bestellen? Op deze pagina check je een schema met alle lopende verlotingen. Het vergelijken op zaken als goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot. Het snelste kun je online loten kopen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de pompstations. Check à la minute alle loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Warten?

In de omgeving van Warten zijn er uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de plaatselijke sportvereniging of van de lokale middenstand. Daarnaast heb je de optie mee te spelen met populaire loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en tevens de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor doorzoek je de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn FOAM Amsterdam en Nationale Hoorstichting. In het schema ontdek jij een overzicht met erkende loterijen in Warten met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto en de EuroJackpot klinken bekend in de oren. Echter, we onderscheiden ook lucratieve lokale loterijen in Warten. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de lokale voetbalvereniging en lokale ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Vaak maak je kans op geldbedragen, plus fysieke prijzen als cadeaubonnen. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Grathem.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Warten zijn er meer dan je denkt. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Detecteer hierna waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Warten

Het fraaie van een gokje wagen is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Warten. In de provincie Friesland zijn meerdere jackpots van €900000 ingevorderd! €1.000.000 of meer kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Let op, het draait niet alleen om geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met kleinere prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen waar je meedingt om bedragen van €14.500.000,00. Misschien wordt jij wel de nieuwe prijswinnaar in Warten?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier van loten kopen wordt wel moderner. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Gemakkelijk deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in het overzicht hebben allen een vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de regio Leeuwarden koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Bruna, Primera of een andere Jumbo. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je op een veilige plek totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje waarmee je wellicht schatrijk wordt. Snel een staatslot kopen in Warten? Doorzoek in de maps hierna een plaatselijke verkoper. Zoek ook naar loterij Oostwoud.

loterijen-warten

postcodeloterij logo

Postcode loterij Warten

De jackpots van de postcode loterij zijn enorm. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en oudejaarsloterij, ijsprijs, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is jouw lot. Elke maand goede doelen steunen, extra kans met vriendenpunten, een auto winnen, fikse prijzenpot augustus 2019 van wel €1000000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Warten

Door aanschaf van 1/5 staatslot, straatje, half lot, boulevardpak jij misschien wel gigantische geldbedragen. Denk aan €18000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijkse trekkingen. Voor niet meer dan 2 euro kies jij 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat moeilijk? Indien je af en toe eens een lot aanschaft ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Warten. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso op vaste periodes per jaar via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot kopen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de spannendste loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen helpen!